Hur att montera en Overhead DVD

Overhead DVD-spelare är inbyggd i bilen barnvakter som kan göra långa resor lättare på familjen. Oavsett om du fick en overhead DVD-spelare som en gåva eller om du köpt det själv och inte få det installerat, spara lite pengar genom att installera enheten i bilen på egen hand. Installera en overhead DVD-spelare sker med gemensamma verktyg och tar ungefär en halvtimme att slutföra. Saker du behöver
Flat-skruvmejsel
Carpenters knife
kryssmejsel
Borr med maskin kran borr
Visa fler instruktioner
1 < p> Placera platt skruvmejsel mellan takbelysning och taket av bilen. Vicka skruvmejsel för att lossa och skapa lite utrymme mellan takbelysning och taket. När takbelysning är löst, ta tag i det med händerna, och dra ut den från taket hålet. Koppla bort kablaget från takbelysning.
2

Håll fästet i taket över takbelysning hålet. Placera fästet så att den sitter tätt mot taket. Använd snickarens kniven för att spåra runt fästet för att minska den omgivande headliner. Ta bort bygeln från sin plats så att du kan ta bort innertaket.
3

Thread kablaget genom öppningen i fästet, och ställa fästet över området med den borttagna innertaket. Använd en borr med en maskin-tap borra fyra monteringshål genom fästet i taket. Borra inte bortom djupet av taket. Placera skruvarna genom de nyligen borrade hålen, och dra åt skruvarna i taket med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Anslut ledningsnätet i DVD-spelaren, och skjut DVD-spelare på plats på konsolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84836.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.