Hur man installerar en kassett spelare i bilen

Vill du kunna lyssna på dina favoritlåtar band när du vill? Om du installerar en kassettbandspelare i bilen kommer du att åstadkomma just detta. Dessa enkla steg kommer att göra denna uppgift en bris. Läs vidare för att lära sig hur man installerar en kassettbandspelare i bilen. Saker du behöver
Kassettspelare
Verktyg
Visa fler instruktioner
1

Ta din kassettspelare ur förpackningen och läsa en manual. Du kan behöva ta ett par saker som en skruvmejsel för att montera små bitar eller en lödning pistol för en mindre tråd justering.
2

Avlägsna stereo ansikte som redan finns i din instrumentbräda. Vissa enheter har en knapp och andra en glidande mekanism för att komma loss. När du har åstadkommit detta, göra en bedömning av din makt, högtalare och kablar antenn. På högtalarkablarna till motsvarande positioner på kassettspelare ansiktsstycke
3

Plug. Generellt kommer det att finnas en liten bild av en högtalare och en huvudstad "L" bredvid hålet högtalarkablarna koppla in.
4

Sätt i strömkabeln och antennen till kassettspelare ansiktet stycke. När dessa kablar är ordentligt anslutna, testa kraften i enheten för att kontrollera att den fungerar.
5

Montera kassettbandspelare i instrumentpanelen i den ursprungliga radio platsen. Varje streck är lite annorlunda i form så justeringar kan behöva göras för vissa kassettbandspelare för att passa.
6

Kontrollera att högtalarna fungerar och att enheten spelar kassetter.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82863.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.