Vilka ämnen bort repor Off av bilar?

Repor på kroppen av en bil är irriterande. Tyvärr, du kan inte helt undvika att få dem. Ibland en repa kommer att orsakas av kanten av en grind som du kör ut ur din förening. Ibland en herrelös objekt såsom ett stenskott från en byggarbetsplats blir den skyldige. Full-body paint jobb är för dyra att åtgärda små bilar repor. Men det finns många prisvärda produkter som kan ta bort dessa repor. Gnugga Föreningar

Rubbing föreningar är den gamla branschstandard när det gäller bil repor. De har fina granuler som hjälper polera scratch bort genom att jämna ut färgen i området kring scratch. Stor försiktighet måste iakttas vid användning gnugga föreningar som fel metod kan endast tjäna till att förvärra repor. Gnugga föreningar kommer också i medium-grit formuleringar som är avsedda för mer allvarliga repor. De är normalt appliceras med användning av en icke-slipande duk eller av en roterande maskin eller en ull motorhuven. I vissa fall gnugga föreningar behöver ett förberedande steg där en polymer tillsätts. Polymeren fyller i utrymmet i repan och gnugga polerar ytan.
Cutting Föreningar

Cutting föreningar fungerar på samma sätt som gnugga föreningar men är konstruerade att vara mer aggressiva för att hantera svåra repor. Dessa föreningar består av slipkorn suspenderades i pasta och i allmänhet tjäna som det första steget i repor. Efterföljande polering av en repad bil yta uppnås med en mildare gnugga förening. I de flesta fall, styckning och gnugga föreningar går hand i hand.
Nanoteknik avslutar

Nanotech polish är den senaste scratch bort produkten. Nanotech grit är för fin för att vara synlig för blotta ögat men ändå ger tillräckligt polering makt för att radera en repa även utan användning av elektriska verktyg. Nanoteknik finish kan ta bort djupare repor och ger en yta polish som ser nästan perfekt. Nanoteknik lack är dyrt och endast säljs i lösvikt. Du kommer vanligtvis att hitta dessa produkter i professionella Bilverkstäder som har råd att köpa och använda materialet i bulk. Addera Polymer Fyllmedel

Polymer fyllmedel fylla i repad yta och hårdnar när ämnet kommer i kontakt med luft. Den härdade materialet är typiskt tydliga, vilket gör fyllmedlet osynliga för blotta ögat. Polymer fyllmedel kommer i en flytande form som levereras genom en pennformad scratch radergummi. En fördel med att använda denna typ av fyllmedel på repor är att det inte kräver någon slipning eller polering. En nackdel är att de är endast lämplig för lätta repor. Djupare repor nästan alltid kräver hjälp av styckning och gnugga föreningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96556.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.