Hur man installerar en huvudvärk Rack i Pickup

Huvudvärk rack, även kallad lastbilshytt rack, är fästa vid Uppsnappat rack på din pickup för att skydda den bakre hytten fönstret. Huvudvärk rack är i allmänhet tillverkade av antingen stål eller aluminium och täcka hela bakre hytt fönster i din pickup för att förhindra stora skräp från att skada ditt fönster. Istället för att betala en professionell för att utrusta din pickup med en huvudvärk rack, installera det själv. Saker du behöver
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
Overhead Rackinstallation
1

Montera laströret till din pickup säng enligt tillverkarens anvisningar. Varje overhead rack är olika, men de är alla monterade på din pickup genom att sätta in en bult i de avsedda hålen och dra åt muttrarna på bultarna med en skiftnyckel för att säkra lasten bar på plats. Laströret bär tyngden av overhead rack och, en gång installerat, huvudvärk rack samt.
2

Montera vänstra stolpen stöd till lasten bar genom att följa tillverkarens anvisningar. Sätt nödvändiga bultar i de avsedda hålen och säkra den upprättstående stöd till lasten bar genom att dra åt en mutter på bulten.
3

Montera rätt upprätt stöd till laströret.

4

Bifoga alla nödvändiga klämmor som tillhandahålls av tillverkaren för att säkra lasten bar och upprätt stöd till sängen av din pickup i rätt lägen. Rådfråga din installationshandboken för korrekt placering.
5

Montera overhead bar genom att följa tillverkarens anvisningar. Sätt i bultarna i de avsedda hålen, se till att alla anslutningar är täta och säkra overhead bar genom att dra åt muttrarna på bultarna med en skiftnyckel.
6

Installera eventuella gummi strippa eller andra skyddsåtgärder som med din overhead rack genom att följa tillverkarens anvisningar.
Huvudvärk Rackinstallation
7

Center huvudvärken rack i mitten av overhead rack.
8

Montera huvudvärk rack till Uppsnappat racket med de medföljande clips eller klämmor. Fäst klämmorna eller klämmor till de positioner som krävs av rackets tillverkaren. Konsultera installationshandboken för korrekt klämma och klämma placering.
9

Säkra huvudvärk rack till Uppsnappat racket genom att föra in de medföljande skruvarna i rätt hål och dra åt muttrarna på bulten med en skiftnyckel. Konsultera installationshandboken för korrekt placering av skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85815.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.