Hur man installerar en dragkrok på en Toyota RAV4

Den V-6 Toyota RAV4 har vridmoment nog att motivera med en dragkrok och har ett uttalat dragkapacitet på 3500 kg. (1,587.57 kg). Däremot ville RAV4 inte alltid är utrustade med en eftersom inline 4-cylindriga modellen inte är klassad för bogsering. Lyckligtvis det finns platshållare på ramen som tillåter en hake som skall installeras på V-6 modeller. Saker du behöver
RAV4 dragkrokssatsen
1/2 "hylsnyckel med socket set
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Leta dragkroken område på den bakre ramen av RAV4 (det är under fordonet). Det bör finnas flera hål på den bakre tvärbalken, som är den viktigaste bakre ramen stöd för RAV4.
2

Align monteringskonsolen hålen på dragkrokssatsen till monteringshålen på ramen.
3

Skjut bultarna genom fästena och tvärbalken och skruva fast dragkrok monteras på ramen. Använd momentnyckel för att dra åt bultarna till vridmoment specifikationerna i din dragkrokssatsen anvisningar, normalt mellan 35 och 45 ft-lbs. (47-61 Newtonmeter).
4

Test passform skumt. Rikta skumt med ram och fästen för att se till att kroken är symmetriskt på fordonet innan du sätter i fästbultarna.
5

Placera skumt platt mot ramen och justera fästet hål på dragkroksenhet till monteringshålen på RAV4.
6

Bolt skumt med den förstärkande fäste och tvärstag. Dra åt bultarna med en momentnyckel till det maximala vridmomentet som rekommenderas av dragkrokssatsen, normalt mellan 125 och 150 ft-lbs. (170-203 Nm).
7

Du måste se till att din RAV4 är utrustad med broms och ljus controller för över- the-road släp, husbilar, etc. Om det inte är, måste du ha detta ledningar installerat på din RAV4 på en Toyota återförsäljare eller kvalificerad servicestation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83288.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.