Anvisningar om hur man installerar Journey Electric Brake Control

The Journey släpvagnsbromsning Controllern tillhandahåller trailern elektriska bromssystem med den information som behövs för att tillämpa den korrekta mängden stoppa kraft. Det gör detta genom att använda en rörelsedetektor och bromspedalen omkopplaren för att avgöra hur snabbt fordonet saktar. Trailerbroms regleringar varierar enligt stat. Se avsnittet Resurser nedan för lagar som styr ditt område. Du kan installera regulatorn Journey bromsen själv om du har grundläggande kunskaper i bil elsystem. Saker du behöver
Kabelsats
Butt kontakter
Scotchlok kontakter
eltejp
Tänger
Wire strippor
Drill
Skruvmejsel
Visa mer Instruktioner
1

Bestäm den idealiska platsen att montera bromsen styrenheten. Det bör vara inom räckhåll för föraren och ger enkel åtkomst till dra kablar till förarsidan fotutrymmet.
2

Håll konsolen mot instrumentbrädan och fäst den med en borrmaskin och två skruvar. Placera bromsstyrning i fästet och fäst med en skruv på varje sida. Addera 3

Kör de fyra kablarna till förarsidan fotutrymmet. Lokalisera gummigenomföringen i brandväggen som ger tillträde till motorrummet. Skär ett litet hål i mitten av denna genomföring med en kniv.
4

Kör den svarta och vita tråd genom detta hål och längs sidan av motorrummet till batteriet. Strip 1/4-tums av isoleringen från änden på varje tråd med tråd strippor. Lossa polskruvarna på batteriet med en skiftnyckel. Placera den svarta kabeln i den positiva polen och den vita ledningen i den negativa polen. Refasten polskruvarna.
5

Fäst den röda kabeln till tråden på bromspedalen switch som ligger bakom pedalen. Gör anslutningen med en Scotchlok kontakt. Placera en tråd i varje spår och stänga grinden.
6

Kör den blå kabeln till baksidan av bilen och koppla den till den blå kabeln från släpvagnen kabelnätet med hjälp av en butt-kontakt, som fungerar genom att placera en tråd i varje ände och komprimering. Vira samband med eltejp.
7

Säkra lösa kablar med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87029.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.