Hur får man fler hästkrafter från en 7,4 liters

En motorns hästkrafter utgång är ytterst beslutas av den mängd luft och bränsle kan förbrännas. Av denna anledning, en stor motor med 7.4 liter slagvolym, såsom olika stora motorer blockera lådan produceras av Chevrolet, har en mycket hög hästkrafter potential. Förskjutningen mätningar är den mängd luft som intas av en motor med en vev revolution. Det innebär att din 7,4-liters V8-motor tar in 7.4 liter luft för varje förbränningscykel - över dubbelt så mycket som tas i den genomsnittliga fyrcylindrig eller sexcylindrig tillverkad motor. Installera bolt-on insugs-och avgas ändringar av din 7,4-litersmotorn kan hjälpa motorn andas en ännu större mängd luft, förbättra hästkrafter och den totala effektiviteten. Saker du behöver
systemprestanda intag
kick-flöde spjällhus
kick-flöde insugningsrör
kick-flöde headers
kick-flöde katalysatorer
kick-flow cat- back avgassystem
Visa fler instruktioner
1

Byt din 7,4-liters 's intag lager luft med en prestanda inloppssystem. Lager intag är ofta begränsande och trimmad för enkelt underhåll och brusreducering. Prestanda intag utnyttja större diameter slang och hög-flöde luftfilter för att hjälpa motorn att andas lättare. Ofta kommer prestanda insugningssystem flytta även luftfiltret till en svalare, luften källa, såsom den främre stötfångaren.
2

Komplettera din 7,4-liters motorn modifierad intag spår genom att installera en high-flow Spjällhus och insugningsröret. Den spjällhus aktiveras av gaspedalen, så att luftflödet att passera in i insugningsröret. Luften riktas därefter in i cylinderhuvudena, där det dras in av kolvarna för förbränning. Byta ut din 7,4-liters 's kropp stock gaspådrag och insugningsröret till högre blomma enheter komplimanger modifierade systemet luftintaget genom att helt optimera motorns intag spår efter prestation.
3

Byt lager avgaser headers med höga flöden enheter. Rubrikerna rikta avgaser ut ur motorn mot den bakre delen av fordonet. High-flow headers har stor diameter, volymmässigt trimmad rör som gör att din motor att utvisa avgaser mer effektivt, öka hästkrafter. Beroende på de lokala och statliga lagar, kan högt flöde katalysatorer även installeras i stället för lager-enheter, som kommer att komplettera den högt flöde karaktären av dina modifierade headers.
4

Slutför modifierade avgassystem system med ett högt flöde halvsats avgassystem. De halvsats avgassystem bultarna till de katalysatorer, som leder avgaser till den bakre delen av fordonet, där det kommer ut genom ljuddämparna. Om din 7,4-liters motorn har för närvarande en enda inställning avgasrör, konvertera den till ett dubbelt avgassystem kommer att maximera avgasflödet potential. Dubbla avgaser har individuella system avgasrör från huvudet hela vägen till den bakre delen av bilen. Detta gör det möjligt för den minsta mängden avgaser turbulens, maximera hästkrafter vinster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86955.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.