Hur man installerar ett Laddtrycksmätare på Duramax

En boost mätare kommer att göra det möjligt för föraren att övervaka mängden luft som kommer in i din Duramax motor. Eftermarknad spårvidd företag erbjuder ett brett utbud och stil boost mätare som passar din körning behov och budget. Dessa mätare finns på nätet eller hos din lokala Biltema. En mätare pod kommer att krävas för att montera mätaren på instrumentbrädan, som kan köpas separat. Installationen tar ungefär en timme. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Placera Laddtrycksmätare in mätaren pod. Placera fästet över de gängade stängerna som sträcker sig utåt på baksidan av mätaren. Montera muttrarna på gängorna och dra åt dem att fästa mätaren till pod.
2

Placera mätaren pod på instrumentbrädan i din bil för att bestämma den bästa platsen att montera mätaren. Se till att mätaren är synlig för föraren, men inte stör utsikten över vägbanan.
3

Montera mätaren pod till instrumentbrädan med skruvarna som följde med satsen. Vrid skruvarna i en medurs med en skruvmejsel tills de är täta.
4

Dra trådarna som fäster på baksidan av Laddtrycksmätare till gruppcentralen i fordonet. De flesta säkring paneler är under instrumentbrädan. Leta strålkastaren säkringen och anslut den röda tråden i gruppcentralen. Drag den svarta kabeln till den negativa skruven på gruppcentralen. Lossa skruven med en skruvmejsel, trä kontakten ringen på skruven och installera om den. Dra åt skruven med en skruvmejsel.
5

Öppna huven och leta reda på 1/4-tums gummiavfallet-gate tryckledning som ansluter till turbon och insuget. Den är belägen på den övre sidan av motorn i närheten av brandväggen. Turboaggregatet ansluter till insuget och avgassystemet.
6

Skär 1/4-tums gummiavfallet-gate tryckledning med sax. Skjut en slangklämma på varje ände av avfallet-gate tryckledning. Installera T-kopplingen som medföljde mätaren genom att trycka varje ände av detaljen i avfallet-gate tryckledning. Dra åt skruvarna på varje slangklämma med en skruvmejsel.
7

Skjut NPT koppling som kom med satsen på laddtryck slangen. Lämna om 1/2-tums av slangen sträcker sig förbi montering och anslut den till baksidan av mätaren. Dra åt förskruvningen med en skiftnyckel. Dra slangen genom brandväggen, till avfall-gate tryckledning. Hålet i brandväggen är placerad på förarsidan. En NPT montering på slangen
8

Skjut och anslut den andra änden till T-kopplingen installerad tidigare. Dra åt förskruvningen med en skiftnyckel.
9

Starta motorn och kontrollera tätheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85737.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.