Toyota: Lastbil Key går inte att sätta i Ignition

Startnycklar används för att engagera och starta motorerna i Toyota fordon. På de flesta lastbilsmodeller, kommer dessa knappar startar bilen utan problem. Det kan finnas tillfällen, dock kommer då nyckeln fastnar i tändningslåset och inte vända. Om detta händer, det finns åtgärder du kan vidta för att lindra problemet och få motorn igång. Instruktioner
1

Kontrollera din nyckel är ren genom att blötlägga den i vatten och torka bort extra bitar av smuts fragment. Du kan också gnugga WD-40 eller annat smörjmedel på nyckeln för att säkerställa att det inte finns någon friktion att hålla den från att vrida på tändningen.
2

Säkerställ att fordonet är i ett stabilt parkerat läge. Aktivera parkeringsbromsen om du är på en kulle eller en trottoarkant, och vrid ratten hårt i båda riktningarna för att vara säker på att hjulen inte sitter fast. Sådana problem kan hindra dig från att starta bilen.
3

bort panelerna runt tändningen cylindern för att se till att det finns några stycken runt cylindern hindrar den från att rotera korrekt. Du kan ta bort dessa paneler genom att bända bort dem med en skruvmejsel eller platt kant. Panelerna pop in och ut med fronter klämmor innanför skärmen.
4

Infoga en liten trasa i tändningslåset med en tråd för att städa ur facket. Du kan också använda tråd eller en platt skruvmejsel för att säkerställa att det inte finns några trasiga bitar hindrar nyckeln vrider sig.
5

När du är klar, pop panelerna på plats igen.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85122.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.