Hur öka hästkrafter på en Ford V6

För många människor, öka hästkrafter i en Ford V6 motorn känns som om det skulle bli förvirrande, dyrt eller en kombination av båda. Det är möjligt att öka hästkrafter på en V6 genom att göra relativt små, billiga modifieringar. Genom att följa nedanstående förslag, kan du drastiskt öka kraften i din motor, till den punkt där det kommer att kunna mäta sig med en V8, något som många människor inte anser vara möjligt. Saker du behöver
Kall luft intag (eftermarknaden) katalog ECU chip (eftermarknaden) katalog Avgassystem (eftermarknaden) katalog Underväxelns remskivor (eftermarknaden)
Visa fler instruktioner

1

Installera en kall luftintaget i din V6. Även om detta inte kommer att orsaka en massiv vinst, kommer det öka de övriga ändringar som du gör, och kommer att lägga estetiskt värde till ditt fordon. Kallt luftintag kan köpas ganska billigt, särskilt genom grossister. Borttagning av fabriken box och ersätta den med en eftermarknad kallt luftintaget hjälper till att hålla din motor sval, vilket oundvikligen kommer att leda till mer hästkrafter.
2

Installera en eftermarknad ECU chip genom att ersätta fabriken chip i ditt fordon. Factory chips är konservativ i att de inte tillåter dig att dra full nytta av hästkrafter i V6. Eftermarknaden ecu chips är lätta att hitta och installera, och i allmänhet inte kostar så mycket att köpa.
3

Installera en eftermarknad avgassystem, ersätter fabriken avgaser. Detta kommer att göra den största skillnaden i bilens hästkrafter, som fabriken avgassystemet har långt ifrån den potential som en eftermarknad avgassystem. Eftermarknad avgassystem har vanligtvis är mycket längre rörledningar än fabriken avgassystem, vilket kan vara ganska fördelaktigt för hästkrafter och kan hjälpa motorn att utföra mer effektivt. När du installerar en eftermarknad avgassystem brukar vara dyrare än att göra andra ändringar, kommer det att ha en stor inverkan på den totala motoreffekten.
4

Installera underväxelkopplingens remskivor. Detta kommer inte bara att öka hästkrafter, men gas körsträcka och vridmoment samt. Remskivor fungerar genom att minska motståndet på banden som ansluter till motorn, vilket i sin tur gör det möjligt att utföra mer effektivt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85391.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.