2007 Outback Trailer Wire Harness Instruktioner

Subaru Outback kanske inte har en kraftfull dieselmotor, men det är fortfarande kapabel att dra en liten släpvagn. Om du redan har en dragkrok monterad, då den enda andra kravet är en trailer kabelnät. Detta kommer att gå med bakljusen på Outback till bakljusen på släpet, vilket gör släpet lagligt att bogsera. Installera en sele släpvagnskablage tar bara några minuter och kan göras på din uppfart. Saker du behöver
Interiör clip borttagningsverktyg
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna bagageluckan. Dra ut mattan bagageutrymmets golv, trä paneler golv och frigolit skären håller verktygen ovanför reservdäcket, med händerna. Ta bort paneler runt omkretsen av reservdäck med en inredningen borttagningsverktyg. Ta tröskeln panelen med en inre verktyg klipp bort.
2

Unbolt tie-down slingor håller sidopanelerna på plats, med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Nå under förarsidan trunk trim panel och känsla runt för vita sele kontakten dold under kåpa. Dra ut kontakten och anslut den till släpvagnen kabelnätet. Addera 3

Dra av skyddsfilmen på converter box och hålla rutan till plåt bakom förarplatsen sidobeklädnad. Kör 4-poliga slutet av trailern ledningsnätet mot reservdäcket väl.
4

Installera om tie-down öglor på sidopanelerna med hjälp av 3/8-tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka panelerna bålen interiör, med händerna, och stoppa in den 4-poliga änden av släpvagnen kabelnätet i reservdäcket väl.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86671.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.