Hur Wire en trailer till en 2010 Subaru

Det finns många fordon i 2010 Subaru lineup som kan dra släp. För att dra en släpvagn fordonet måste vara utrustat med en dragkrok och kabelnät. Trailern kabelstammen är ansluten till fordonets elektriska försörjningen till bakljusen. Det ger energi för bromsen, signal-och positionsljus. Dessa system är enligt lag skyldiga att färdas på allmän väg eftersom de ger andra förare med information om din storlek, svarvning och saktar potential. Saker du behöver
4-polig släpvagn kabelnätet
Trim panel avdragare
Visa fler instruktioner
1

Öppna bakluckan och ta bort golvmattan genom att lyfta upp med händerna.
2

Avlägsna Styrofoam lagring bin som ligger under mattan.
3

Ta bort de två push stift som fäster vänster våningen lagringsficka med kåpa avdragare. Lyft i förrådet ut och ställ den åt sidan.
4

Anslut fyrpoliga kabelstam till fordonets kontakt, placerad under vänster förvaringsfack. Dessa kontakter fungerar genom att trycka ihop dem.
5

Avlägsna dubbelsidig tejp på baksidan av den fyrpoliga sele kontrollbox och tryck den mot stål inre kropp Subaru. Placera den på en plats som inte kommer att störa de karossdelar.
6

Kör fyrpoliga sele till lastutrymmet och installera de inre komponenterna, vända den metod som används för att ta bort dem.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87186.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.