Hur man installerar Corvette Projection Strålkastare

Om du är missnöjd med utseendet och stilen på dina fabriksinstallerade Corvette strålkastare, kan du ersätta dem med projektor strålkastare. Den fabriksinstallerade strålkastarna har interna reflektorer som sprider ljuset över vägen. Projektor strålkastare, å andra sidan, fokusera ljuset för att skapa en stråle effekt. Du kan beställa projektor strålkastare genom en återförsäljare, via online försäljare eller till en Biltema. Till skillnad från de flesta fordon, behöver du inte ta bort alla främmande delar. Ändå förväntar installationsprocessen att ta ungefär två timmar från början till slut. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Skruvmejsel
Maskeringstejp
Bil jack Sida 2 pallbockar
Tänger
Fästkontakter
Quick-kontakter
Electrical tejp
Trådskalare
Visa fler instruktioner
1

Starta din Corvette. Slå på strålkastarna för att få enheterna att dyka upp.
2

Stäng av strålkastarna och vrid strålkastare växla till parkeringsljus inställningen, vilket lämnar strålkastare församlingar dök upp. Stäng av Corvette.
3

Ta bort de tre skruvarna som håller strålkastaren bezel och dra strålkastaren bezel bort strålkastaren locket.
4

Ta bort de två synliga skruvarna som håller strålkastaren locket till strålkastare församling.
5

Vrid Corvette igen, stänger du av parkeringsljus att sänka strålkastare församlingar, och vrid Corvette backa. Prop öppna huven med huva stödstaven.
6

Ta bort de sista två skruvarna som håller strålkastaren locket till pannlampan. De två sista skruvarna på baksidan av enheten.
7

Place målartejp runt fender och nära strålkastare montering för att förhindra repor.
8

bort de tre 10mm bultar fästa strålkastare församling till sitt fäste. Två av bultarna är på fender sidan av strålkastare och den andra är på insidan.
9

Dra strålkastare församling utanför sitt fäste. Koppla bort kablaget från baksidan av strålkastare montering genom att trycka sidoflikarna och dra det rakt ut.
10

Separera de vita trådarna från de svarta trådarna på baksidan av de nya projektor strålkastare. Separera dem i ett par vita trådar och ett par svarta trådar.
11

Avisolera ändarna av trådarna för att avslöja 1/2 tum av blank koppar. Braid koppar leder runt varandra i varje par.
12

Infoga en kvinnlig krimpkontaktdon över den flätade bar koppar. Spänn fast den med dina tång och vira lite eltejp runt kontakten och kabeln för att se fukt inte kommer in i kretsen.
13

Strip den lediga svarta och röda kabeln som medföljer projektorn strålkastare på samma sätt som du strippad de vita och svarta kablarna. Sätt en manlig krimpkontaktdon på var och en på samma sätt som du gjorde med de vita och svarta kablarna.
14

Anslut minuskabeln på voltmetern till den negativa polen på Corvette batteri. Anslut den positiva ledningen av voltmeter till de leder på ledningsnätet som du tog bort tidigare, för att bestämma vilken av de tre ledningarna från ledningsnätet är den positiva tråd, som är den som har makt kommer igenom den. Troligtvis är det den röda tråden.
15

Anslut den positiva kabeln från ledningsnätet till den röda kabeln med den manliga kontakten med snabb-kontakten. Kläm snabb-kontakten nedåt på båda trådarna för att fästa kopplingen mellan dem. Upprepa det här steget för den svarta kabeln med hankontakt och nolledare av kabelnätet.
16

Anslut den röda kabeln med hankontakt till par vita trådar med den kvinnliga kontakten från projektor strålkastare. Anslut den svarta kabeln med hankontakt till par svarta trådar med honkontakt från projektorn strålkastare.
17

Tape någon ledig längd av tråd till strålkastare församling kroppen med eltejp för att få det ur vägen.
18

Sätt projektorn pannlampan på strålkastaren fäste. Följ stegen du använde för att ta bort de ursprungliga strålkastarna i omvänd för att montera projektorn strålkastare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84797.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.