Hur man installerar en Jeep Commander dragkrok

Om din Jeep Commander inte kom från fabriken med en dragkrok kan du installera en själv. Dragkrokar kan köpas online eller på din lokala Biltema. Du behöver inte borra eller svetsa något, eftersom de monteras i befintliga hål i rambalkar. De kommer med olika vikt betyg, så bestämma mängden vikt du kommer att dra innan de köper ett skumt. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Momentnyckel
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna den bakre lyft-gate. Lyft på locket i det bakre lastutrymmet. Ta ut reservhjulet jack handtag. Leta upp extra mutter däck enhet under plastskyddet inuti hissen-grind nära golvet. Sätt i reservdäcket jack handtag i anslutningen och vrid handtaget för att sänka reservdäck.
2

Ta försiktigt plast fästen som fäster stötfångarhöljet till stötfångaren stödskena genom att bända upp dem med en platt skruvmejsel. Spara fästen för ominstallation.
3

Dra stötfångarhöljet från fordonet och ställ den på ett säkert ställe.
4

Leta upp monteringshålen på stötfångaren stödstång. Det finns fyra befintliga hålen.
5

Höj dragkroken på stötfångaren stöd baren. Passa in hålen i dragkroken med hålen i stötfångaren stödstången. Placera brickorna på bultarna som följde med dragkroken. För in bultarna genom hålen för att säkra hitch från baksidan. Trä muttrarna på bultarna och dra dem till 75 ft-lbs. med en momentnyckel.
6

tillbaka stötfångarhöljet på fordonet. Rikta in hålen och tryck på plast pushpins i hålen med händerna.
7

Höj reservdäcket på plats och byt ut verktyget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85085.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.