Hemlagad Jeep Wrangler Cold Air Intake

En kall luft intag kan förbättra din Jeep Wrangler bränsleekonomi och hästkrafter . En hemmagjord kall luft intag kan ha samma effekt som en eftermarknad version . Könen

kall luftintaget kottar suger in luft snabbare än fabriken intag rutan att luftfiltret inte begränsas av en innesluten låda . Det finns många likheter mellan strukturen av en kall luftintaget och fabriken airbox systemet - den enda skillnaden mellan de två delarna är att i slutet av rörsystemet är annorlunda ( dvs , den kalla luftintaget har konen medan fabriken har airboxen ) . Med smärre justeringar , kan en kall luftintaget vara förinstallerat på en Jeep Wrangler med metall klämmor hittats vid en Biltema .
Installation

Koppla fabriken airbox från rören och skruva att ta bort den från Jeep . Borttagning av airboxen ger utrymme för kon som kommer att ersätta det . Kontaktdonet för konen är ungefär samma storlek som rör, om inte lite större - det är därför metall klämma används . Förläng metallklämma så att den passar runt utsidan av intag och lägg den över rörledningar av Jeep . Dra åt klämman tills konen ligger an mot rörledningen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83574.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.