Lägga till en Satellite Radio till Nissan Quest

När du vill uppgradera radion i Nissan Quest till en satellitradio har du två alternativ. Du kan välja ett system från XM eller Sirius. Oavsett vilket system du väljer kommer du att få betala pengar för att få det installerat, och även spendera lite av din tid väntar för installationen. Men har du ett annat alternativ som kommer att spara tid och pengar: du kan installera systemet på egen hand på mindre än en timme. Att göra det är en enkel process och ganska mycket alla kommer att kunna göra det. Saker du behöver
satellit radiomottagare
Satellite radioantenn
Eltejp Review, Digital audio anslutningskabel
Medelstora stege
Visa fler instruktioner
1

Öppna den främre förardörren på din Nissan Quest och söka på instrumentbrädan och vindrutan för en bra plats att montera satellit radiomottagare. 2005 Sirius Van /Truck Manuell säger att någon plats som är lättillgänglig för både förare och passagerare, och inte hindrar förarens rörelseomfång eller blockera hans uppfattning, är godtagbar.
2

Användning din medelstora stege för att komma åt taket på din Nissan Quest. På att nå toppen måste du hitta en tillfredsställande plats på vilken man kan montera satellitradio antennen. Varje område som är nivå och har en klar siktlinje mot himlen kommer att bli bra. Alla Sirius och XM radioantenner kommer med en inbyggd lim som du kan använda för att fästa antennen på plats.
3

Ta din digitala kabel ljudkontakt och koppla in den på baksidan av antennen på plats markerad ljud ut. Dra i snöret ner längs ryggen passagerarsidan dörren (den högra sidan av fordonet) och hålla sladden genom en plats i tan list som fungerar som ett regn beskyddare. Dra i snöret genom denna plats på insidan av din Nissan Quest och sätta upp den monterade satellit radiomottagare.
4

Anslut digitalt ljud kontakten kabeln på baksidan av mottagaren på den plats märkt "antennen" och sedan använda eltejp för att hålla kabeln på insidan fordonets tak. Se till att sladden är helt tät, annars kan det fastna i något och skada din mottagare, antenn eller ens ditt fönster gjutning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85994.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.