Installation av Undercar Neon Lights

Neon underrede lampor är neon lysrör installeras under en bil, nära chassit, så att bilen avger en mjuk neon glöd på natten. Dessa lampor är ganska enkla att installera om du har rätt verktyg. Säkerhet är en viktig fråga när du installerar neonljus, och det är viktigt att följa alla säkerhetsanvisningar som följer med neon ljus kit för att undvika skador. Saker du behöver
Vehicle lift
Neon ljus kit och White korrigeringsvätskan
handborr
Körnare för borr
skruvdragare
Visa fler instruktioner

1

Koppla bort batteriet för att skydda dig själv när du arbetar med elektriska ledningar av bilen. Koppla bort den negativa batterikabeln att störa flödet av el.
2

Hissa upp bilen med ett fordon liftsystem. Se till att bilen är säker på hissen innan de fick under den. Addera 3

Placera neonljus på chassit på bilen. Kontrollera att rören inte syns när du står tillbaka från bilen. Många stater förbjuder synliga neon underredet rör. Knäpp hängande fästena på slangen.
4

Kontrollera placeringen av fästena så att du inte borrar i alla bränsleledningar eller andra viktiga delar av bilen. Din instruktionsbok kan hjälpa dig att avgöra var vitala bildelar är placerade nära bilens chassi. Markera alla säkra placeringar av fästena med vit korrigeringsvätska. Markera positionen av alla skruvar på samma sätt.
5

körnare markerade platser på underredet av fordonet. Smörj hålen med silikon sealer för att förhindra rost.
6

Placera skruvarna genom de fästen och i de stansade hålen. Skruva åt skruvarna på plats med en skruvdragare.
7

Montera neon ljus transformatorn så nära batteriet som möjligt utan att skada några komponenter i bilen. Skruva fast transformatorn på plats.
8

Anslut neonrör till transformatorn. Anslut transformatorns kablar till den positiva sidan av bilens batteri. Skruva fast jordledningen till fordonets chassi eller batteriets jordkabel om sådan finns. Anslut batteriet linjer. Lamporna tänds när bilen startas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85028.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.