Hur får jag mer Hästkrafter i en Nissan Pathfinder?

Sedan introduktionen har ett brett utbud av olika motorer blivit omskriven i Pathfinder. Medan vissa gillar de 5.6 liters V8 är extremt resultatorienterade och har stora mängder vridmoment och hästkrafter, några av de mindre V6-motorer är anemiska och kunde dra nytta av extra hästkrafter. Trots det stora utbudet av Pathfinder modeller, det finns flera förbättringar som kommer att öka hästkrafter någon Pathfinder oavsett årsmodell eller motorstorlek. Saker du behöver
K & N luftfilter
Pathfinder prestanda chip
Performance ljuddämparen
Chip borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Leta bilens airbox under huven och ta bort filtret fabriken luften. Sätt i K & N prestanda filter och stäng huven.
2

Öppna huven och koppla bort bilens positiva batteripolen. Leta bilens ECU och ta bort fabriken chip med chip borttagningsverktyg. Rikta alla stiften på nya chip med ECU uttag innan du sätter i nya chipet. Tryck chip ordentligt och återanslut bilens batteri.
3

Montera ljuddämparen genom att ta bort den första avlägsna fabriken enheten och säkra nya prestanda ljuddämparen. Det kan vara nödvändigt att ta bilen till ett avgassystem specialist som har rätt utrustning för svetsning verktyg och expertis för att säkerställa en säker och korrekt passform.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85453.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.