Aluminiserat Avgassystem Vs. Rostfritt

Precis som alla andra delar du köper, du måste vara realistiska om dina behov när du handlar för ett avgassystem. Vilken typ bäst passar din ansökan beror på var du kommer att använda den, när du ska använda den och hur mycket du har att spendera. Entreprenad

Rostfria rör är tillverkade av stål legerat med minst 10,5 procent krom viktprocent. Aluminiserad slangen är helt enkelt rullas stålet doppas i ett varmt bad av kisel-aluminiumlegering. Både motstå korrosion genom att utveckla ett tunt oxidskikt
Funktion

Rostfritt stål och aluminiserat rör när de utsätts för syre. Dessa beläggningar består av kromoxid (rostfritt stål) och aluminiumoxid (aluminiserat stål).
Hållbarhet

Rostfritt stål är rostfritt hela vägen igenom, så små repor och hack inte kommer att få den att rosta. Beläggningen på aluminiserat stål är mycket tunn, så några repor eller hack som gör sin väg genom beläggningen är sannolikt att resultera i rost.
Korrosionsbeständighet

Frätande element som salt kommer så småningom att äta genom kisel-aluminium-beläggning, särskilt runt kanterna på röret. Rostfritt stål är osannolikt att rosta inom din livstid.
Utseende

Stainless kan poleras till en hög glans för show-bil bra utseende. Den aluminiumoxid beläggning som skyddar aluminerad rören har en platt, kalkhaltig utseende.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83982.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.