Hur man installerar BBK Shorty Headers på en Mustang

Byta fabriken rubriker på din Mustang med prestanda eftermarknaden rubriker, till exempel de som produceras av BBK, är ett effektivt och relativt enkelt sätt att öka hästkrafter och vridmoment och ge dina Mustang en starkare och mer aggressiv avgasljud. Headers fungera som en mellanhand för luftflöde mellan motor och avgassystem, och shorty headers är en viss typ av rubriker som syftar till att minimera avståndet luften måste färdas för att nå avgaserna. Saker du behöver
skiftnyckeln
10 mm nyckel
13 mm skiftnyckel
ficklampa eller annan ljuskälla (tillval) katalog Jack (tillval) katalog Jack står (tillval)
Däck kilar (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Dra i spaken Huvlås, vanligen placerad nedanför och till vänster om ratten, och öppna huven. Äldre Mustangs kan även ha rampens pluggar som måste släppas innan huven kan öppnas.
2

Koppla marken (svarta) batterikabeln från batteriet. De flesta versioner av Mustang använder en bult för att ansluta batterikablarna till batteriet som måste lossas med en skiftnyckel före avlägsnande. Vänta 15 minuter för eventuell kvarvarande elektrisk laddning för att skingra innan vi går vidare.
3

Ta bort alla motordelar som är belägna ovanför huvudena och skulle hindra dig från att lyfta huvudena uppåt och ut ur motorrummet. På de flesta årsmodell Mustangs oljestickan måste avlägsnas, vilket normalt är förbunden med en 10mm bult.
4

Demontera skruvarna som förbinder stock headers till motorn. På de flesta Mustangs dessa kommer att vara 13mm bultar som kan avlägsnas med en 13mm skiftnyckel. De ligger inne i motorrummet.
5

Demontera skruvarna som förbinder stock headers till avgasröret. På de flesta Mustangs dessa kommer att vara 13mm bultar. Förbindelsen mellan rubriker och avgassystemet ligger under bilen. Det enklaste sättet att komma åt dessa bultar är att lyfta Mustang med en hiss eller en domkraft och pallbockar.
6

Avlägsna nu frånkopplade rubriker från motorrummet. Se till att lyfta rakt upp istället för diagonalt för att undvika att skrapa eller skada någon annan del av din Mustang.
7

Rada upp dina nya BBK headers med bulthålen som är anslutna beståndet headers till Mustang motorn . Använd samma bultar som du tog bort för att ansluta BBK headers till motorn. Upprepa denna process för att ansluta BBK headers till fabriken avgaser.
8

Ersätt motordelar som du var tvungen att ta bort för att ta bort lager rubriker från motorrummet. Se till att byta ut dem i exakt omvänd ordning som du tog bort dem.
9

Anslut jord (svart) batterikabeln till batteriet. Stäng huven och slå på din Mustang. Placera handen bakom avgasröret för att känna för varm luft, vilket indikerar att de rubriker har installerats korrekt. Om du inte känner dig varm luft strömmar ut ur avgasröret, kontrollera alla anslutningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96228.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.