Hur installerar jag en dragkrok på 2005 Grand Cherokee?

Även om din 2005 Jeep Grand Cherokee inte kom med en medföljande fabriken dragkrok, kan du fortfarande dra en släpvagn. Eftermarknad missöden kan köpas hos din lokala Biltema. Dessa missöden är avsedda att installeras utan att någon borrning, bara några få enkla verktyg behövs. Missöden finns i olika vikt betyg, så du måste bestämma den ungefärliga vikten för släpvagnen du planerar att dra för att säkerställa att rätt enhet är köpt. Saker du behöver
Momentnyckel
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Sänk reservdäcket från den bakre delen av fordonet genom att föra in stången i kontakt som finns ovanför den bakre stötfångaren. Vrid sockeln tills däcket är sänkt till marken.
2

Demontera bakre stötfångaren fascia från fordonet. Detta hålls av sex små plast pushpins. Dra försiktigt de pushpins ur fascia. Håll dem för ominstallation av fascia.
3

Höj skumt på plats längs den bakre tvärbalken. Den bakre tvärbalken är en metallram som fäster ramskenorna tillsammans. Den är belägen i slutet av varje ram järnväg och fästen vinkelrätt mot rambalkar. Passa in hålen i redskapskopplingen med de befintliga hålen i tvärbalken. Montera bultarna som följde med satsen i skumt och genom tvärbalken.
4

trär muttrar på baksidan av bultarna. Dra åt bultarna till £ 75-ft med en momentnyckel.
5

tillbaka stötfångaren fascia genom att trycka små plast pushpins tillbaka in i fascia.
6

Höj reservdäcket tillbaka i position genom att vrida kontakten med staven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85027.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.