Hur man gör en BMW 530I Unique

Även om BMW 530i är en fantastisk bil i sin egen rätt, kan det inte riktigt anses allt som unik. I ett stort stadsområde du sannolikt att se många exempel på ännu en high-end bil som 530i kör omkring. För dem som vill att deras BMW 5-serie att se annorlunda ut än de övriga exemplen runt, det finns många metoder och sätt att gå om att göra detta. Det finns många företag som gör eftermarknaden delar för BMW, men kom bara ihåg att det är bättre att fela på sidan av konservativa när det gäller att modifiera en tysk bil som en BMW. Saker du behöver
Eftermarknad hjul
Aftermarket bodykit
Performance avgassystem
Supercharge eller turbocharge kit
Visa fler instruktioner
1

sänka fjädringen . Om du försöker att helt enkelt göra dina 530i ser unik, då du behöver inte nödvändigtvis installera en prestanda chock och fjäder setup, utan bara installera sänkningsfjädrar som ger din 5-serie en bättre look. Om du dessutom vill ha mer prestanda, för att använda styvare, lägre fjädrar tillsammans med prestanda chocker.
2

Byt lager hjul med större eftermarknaden hjul med offset mer aggressiv. Större diameter hjulen fyller ut hjulhusen bättre och gör din BMW ser bättre i processen. Detta gör också att du kan installera lägre profil däck, som också ser mer unik än däcken lager profil. Förskjutningen av ett hjul hänvisar till där den yttre kanten av hjulet är beläget. Optimalt vill du ett hjul offset som placerar hjulet precis vid kanten av karossen.
3

Installera en eftermarknad bodykit. Du vill inte gå galet här, som en upprörande ser bodykit, kan samtidigt potentiellt "unika" också förstöra utseendet på bilen. Men det finns några subtila kit som du kan få som inkluderar en främre spoiler, sidokjolar och en bakre vingen som gör din BMW ser mer unikt utan att det ser alltför blingy.
4

Byt lager avgaserna med en prestanda avgassystem. Detta kommer att öka mängden ström som din 530 har genom att låta motorn andas mer effektivt, eftersom förbrukade avgaser lämnar motorn snabbare. Men det kommer också att hjälpa din BMW ljudet mer unik, eftersom motorn anteckning kommer att ha en mer aggressiv och trimmad ljud.
5

Supercharge eller turbocharge motorn. En sak som definitivt kommer att göra din BMW unik är tillsatsen av påtvingad induktion, som bokstavligen tvingar in mer luft i motorn, antingen på insugssidan (överladdning) eller på avgassidan (turboladdning) för en dramatisk effektökning. Endera av dessa finns i byggsats, men bör installeras av en professionell för bästa resultat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95466.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.