Hur svart ut bilrutor

mörklagda fönster på en bil kan ge en distinkt estetik. De hjälper också till privatliv genom att inte tillåta andra att titta in i din bil. Eftersom vissa stater förbjuder mörklagda eller tonade fönster, kolla reglerna noga innan du gör något på din bil som kommer att få dig i trubbel med lagen. Även många verkstäder erbjuder fönster toning, kan du stryka dina egna fönster för en bråkdel av priset. Saker du behöver
Fönster toning kit
Saxar
Sponge
Värmekanon
Visa fler instruktioner
1

Köp en DIY fönster toning kit på nätet eller från din lokala mekaniker.
2

Trace en kontur av fönstret du planerar att svärta ut på ett pappersark. Skär ut formen med en sax, och använda den som en mall när du klipper av fönster färgton.
3

Avlägsna plastskyddet från bilfönstret, och skölja ner insidan med varmt vatten och en svamp.
4

Placera ditt fönster färgton på insidan av glaset och släta ner den för hand, gradvis dra bort den självhäftande baksida.
5

Förhindra luftbubblor med en värmepistol. Anslut värmepistol i ett uttag, slå på den och flytta pistolen långsamt fram och tillbaka över den tonade fönster, uppifrån och arbeta dig mot botten. Håll spetsen av vapnet 5 till 6 inches från glaset vid alla tidpunkter, och jämna ut eventuella luftbubblor som du går.
6

Upprepa processen för varje bilfönster du vill svart ut. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84758.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.