Hur man installerar en Honda Spacer Spjällhus

Honda bilar som Accord eller Civic kan stämmas för prestanda direkt från fabrik. Installera prestanda uppgraderingar kan resultera i en Honda som överträffar sin fabrik motsvarighet för en liten investering i tid och pengar. Ett spjällhus spacer är en uppgradering som kan lägga 20 hästkrafter till din motor genom att öka djupet i spjällhuset och tillåter mer syre att riktas in i insugningsröret. Saker du behöver
Honda
Spjällhus spacer enheter
Ratchet (3/8 tum och 1/4 tum) katalog Sockets (metrisk, standard) katalog Spanner skiftnycklar (standard, metersystemet)
Justerbar skiftnyckel
Tänger
skruvmejsel
Hammer
Brukskniv
Rag
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en plan yta i ett upplyst område och dra åt parkeringsbromsen. Lyft huven på bilen för att komma åt motorrummet och insugningsröret, som har en fabriksinstallerad spjällhuset fäst vid den.
2

Samla dina verktyg och förbereda din arbetsplats. Torka bort överflödig vätska eller smuts som kan ha samlats på luftintaget röret och runt Honda spjällhuset innan du fortsätter med installationen av en Honda spjällhus spacer eller någon luft delar intag. Lokalisera övergången mellan luftintaget röret vid insugningsröret. Luftintaget röret är anslutet till öppningen av spjällhuset, och det är där de flesta av er kommer att koncentrera mig.
3

Lossa och frigöra den positiva kabeln från bilens batteri. Flytta pluskabeln från batteriet så att kabeln inte kan röra den positiva inlägget på bilbatteriet när du installerar spjällhuset spacer.
4

Separat luftintag röret från spjällhuset. Den typ av slangklämma som används för att fästa slangen på plats runt öppningen av spjällhuset kommer att avgöra om du använder en skruvmejsel eller tång för att få jobbet gjort. Lossa slangklämman nog att glida ner i röret luftintaget och bort från öppningen av spjällhuset.
5

Vrid röret luftintaget vid den punkt där den möter spjällhuset. Luftintaget röret sitter på en tunn hals som skjuter ut från spjällhuset. När luftintaget röret vrids något och drog, kommer röret att komma fri från spjällhuset halsen. Dra röret luftintaget fritt från spjällhuset och placera röret bort från öppningen så att du har lätt tillgång till spjällhuset.
6

Placera en ren trasa i öppna spjällhuset nu att luftintag röret kopplas bort från den. Hitta gasvajern som ansluter till spjällhuset. Dra kabeln fri från sitt fäste så spjällhuset kan befrias från insugningsröret utan några kablar ansluts. Ta bort alla kablar som är anslutna till spjällhuset och placera dem borta från arbetsområdet.
7

Använd en hylsa eller insexnyckel för att lossa fästbultarna i spjällhuset. Fyra bultar fästa spjällhuset till insugningsröret, för att installera en ny spacer spjällhus, måste du skilja spjällhuset från insugningsröret att placera den nya spacer spjällhuset mellan
8

. Sätt spjällhuset spacer över öppningen i insugningsröret. Säkra spjällhuset över utrymmet och fäst den till insugningsröret med de medföljande skruvarna som kommer att vara tillräckligt lång för att införas genom både fabriken spjällhuset och nya prestanda spjällhuset spacer. Dra åt bultarna och dra trasan ur spjällhuset.
9

Anslut gasvajern och testa för korrekt längd genom att ha en assistent mäsk gaspedalen mot golvet medan du tittar på rörelsen. Kontrollera att kabeln manipulerar gasreglaget fästet på samma sätt som den gjorde innan den nya spjällhuset spacer installerades. Justera vid kabel fäste som håller fast änden av kabeln på plats om det behövs.
10

Anslut röret luftintaget tillbaka till fabriksinstallerade spjällhuset och dra åt den positiva klämman batterikabeln runt positiva inlägg av bilens bilbatteri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83238.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.