Hur man kan stoppa en bilstereo från Hoppar

Lyssna på musik medan du kör kan vara ett bra sätt att fördriva tiden , men bara om den musik som kommer ut ur bilstereon inte hoppa ett par sekunders mellanrum . Det kan vara någon av flera skäl en bilstereo hoppar . Vissa är enkla lösningar , medan andra kan kräva en helt ny bilstereo . Instruktioner
1

Undersök CD spelas i bilstereon för eventuella repor , skav eller andra märken skador . En hoppa bilstereo orsakas ofta av en repad CD . Om CD-skivan är repig , skaffa en ny kopia eller försök att rengöra den med rengöringsmedel och en torr bomullstrasa .
2

Kontrollera väglaget . Om CD är i gott skick och hoppa kvarstår , kan det bero på en alltför grov väg . Trängdes skapad av vägytan kan vara tillräckligt för att göra flytten CD lasern runt , vilket också skulle resultera i att hoppa över . Överväga att välja en smidigare väg om möjligt .
3

Ta bilstereon till en verkstad . Om hoppa fortsätter med en ren CD och på en jämn väg , stereo själv kan det vara skadad och i behov av reparation eller utbyte . Den reparationsarbete bäst hanteras av proffs .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84994.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.