Hur man installerar en turbo på en 95 Eclipse GST

Byta ut beståndet turbo är en vanlig metod för ägare av 1995 Eclipse GST eller någon av de andra turbo DSM fordon. Producerat mellan 1995 och 1999, kom den andra generationens turbo Mitsubishi Eclipse utrustad med en Garrett T25 turbo. T25 är något mindre än den tidigare generationen Eclipse 14B turbo, som var utformad för att minimera turbo lag. T25 kan vara en flaskhals inom turbo systemet för modifierade förmörkelser, oförmögen att ge betydande laddtryck bortom lagerhållning. Installera en större turbo på din Eclipse GST tillåter dig att effektivt driva ett högre laddtryck än beståndet T25, vilket dramatiskt ökar potentiell hästkrafter. Saker du behöver
Turbo
Hylsnyckelsats
Hylsnyckelsats
O2 sensor socket
skiftnyckel satt
Golv jack
Jack står
Motorolja
kylarvätska
Visa fler instruktioner
1

höja fordonet med en domkraft, och placera en pallbock under varje sida av Eclipse s ram för stöd. Tappa av motorns olja och kylarvätska för att kunna ta bort turbo olja /linjer kylvätska. Ta avgasskärmen grenröret värme på framsidan av motorn, som ger tillgång till turboaggregatet.
2

Koppla förarens fläktsidan radiator, ta sedan bort de två skruvarna som håller fläkten till kylaren. Lyft ut fläkten ur motorrummet för att ge utrymme för att ta bort turbo. Ta bort alla linjer och anslutningar till intaget:. Tre vakuumledningar, MAS pluggen och blow-off ventil returrör
3

Lossa slangen ringen som håller fast intaget till turboaggregatet inlopp, sedan bort intaget. Koppla bort alla olja och kylarvätska linjer dragna i lager turbo. Observera att ta bort linjen kylvätska avkastningen kommer att släppa överskott kylarvätska, så var beredd på att spilla ut. Ta O2 sensorn från turbon O2 bostäder med en hylsnyckel och speciella O2-sensor uttag, tillgänglig från de flesta bildelar butiker.
4

Ta turbon från avgasgrenröret. Det finns tre bultar och en stud som säkra det på plats. När dessa är avlägsnats kan turboladdaren skall bearbetas fri från avgasgrenröret. Om din ersättare turbo inte innehåller en uppgraderad O2 sensor bostäder, ta bort lager turbo O2 bostäder och installera det på den nya turbon med lager bultar.
5

Bolt ny turbo och O2 bostäder till avgasgrenröret. Installera O2 sensorn i O2 huset. Anslut alla lager olja och linjer kylvätska till den nya turbo. Installera om intag, liksom alla tilloppsledningar vakuum och anslutningar. Installera och ansluta förarsidan kylfläkten. Om det är kompatibelt med din nya turbo, installera avgasskärmen grenröret värme. Byt motorolja och kylarvätska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86449.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.