Hur man rejet en Yamaha V Star 650

Rejetting din Yamaha V Star 650 motorcykel är en ganska enkel uppgift som kan utföras under en enda eftermiddag. Den V stjärnan är en V-twin motorcykel som ger massor av kraft, men några entusiaster letar alltid efter lite större "spark i baken." Rejetting ensam kommer inte att lägga hästkrafter, men om du har lagt till ett friflytande avgas eller en större insugningsrör rejetting din cykel kan göra en värld av skillnad. Rejetting förgasarna ger mer bränsle för att blanda in med luften förs in genom ett större grenrör eller en fritt flödande avgaser, vilket ger en ökning av hästkrafter. Rejetting är en enkel process som består av helt enkelt köpa en ny uppsättning interna jetplan och ersätta dem. Saker du behöver
Skruvmejsel
Drill kran
Metal satt
New jet kit
Visa fler instruktioner
1

Välj vilken uppsättning strålar du behöver köpa. Länken längst ner på sidan finns en tabell över en mängd olika modifikationer och sprutar som måste beställas för varje scenario. Om din modifiering inte är listad, kan du kolla med tillverkaren eller med reparation forum på nätet för att se om någon har rejetted efter en modifiering som ditt innan. Om inte, kommer du helt enkelt att plocka modifieringen som är närmast det mod som du utfört, och använda den uppsättning strålar för att se om det finns en skillnad.
2

Stäng av gasen och bort gasslang går in i förgasarna genom att skjuta i slutet av slangen bort av petcock.
3

Ta bort float skålar genom att knäppa loss den hålla tråden och dra den ur vägen. Det kan vara extra gas sitter i skålar och i så du kan dumpa det tillbaka in i bensintanken.
4

Ta strålarna sitter inuti förgasarna genom att skruva bort dem och ersätta med den nya uppsättningen av strålar . Byta ut flottör skålar och knäpp hållarna på plats.
5

Justera begränsaren skruvarna på utsidan av förgasarna till deras yttersta inställningen och starta sedan din cykel. Som det går på tomgång, justera skruven tills den går jämnt, men inte över några tusen RPM vid tomgång.
6

Ta din rejetted cykel för en provtur.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82962.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.