Hur man gör en Club Car prejudikat Go Faster

Club bilar är vanliga på golfbanor runt om i världen , och kan ses i en mängd andra platser också . På kursen och ut ur fabriken , är dessa vagnar vanligtvis begränsad till cirka 10-15 miles per timme , vilket är snabb nog för vissa . Det kan dock vara för långsam för andra , och det finns åtgärder du kan vidta för att lägga lite fart på din klubb bil på och utanför banan . Instruktioner
1

Avlägsna eventuella ytterligare eller ovidkommande funktioner på klubben bilen för att möjliggöra en lättare vikt . Dessa kan inkludera rack , vindskydd , extra tillbehör eller delar av utrustning .
2

Ström tvätta vagnen och se till att ägna extra uppmärksamhet åt hjulen och brunnar hjul . Var noga med att ta bort smuts , damm eller smuts från vagnen så att den kan röra sig på det mest effektiva .
3

Ta bort eventuella strypningar på vagnar gaspedalen . Vissa tillverkare har staplar som hindrar dig från att trycka på pedalen hela vägen , och dessa kan tas bort med en skiftnyckel eller skruvmejsel .
4

Lägg större däck till vagnen . Detta gör att du kan täcka mer mark med samma effekt motorn . Samma mängd varv per minut kan du flytta längre på grund av storleken på de större hjulen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84993.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.