Jetta TDI Snow Performance Installation

Ägare av Jetta TDI som vill ha ökad prestanda ur sina fordon skulle kunna överväga att installera en Snow Performance vatten-metanol injektion kit. Hur fungerar det? Satsen injicerar en blandning av vatten och metanol in i motorns cylindrar, vilket tillåter motorn att mer effektivt bränna dieselbränsle och producera ytterligare kraft utan att öka bränsleförbrukningen. Saker du behöver
Skruvdragare
stjärnskruvmejsel
Wrench in
Brukskniv
1/8-tums Tap
Visa fler instruktioner
1

Installera vatten-metanol reservoar genom att slira på den medföljande reducering bussning i reservoaren utlopp. Anslut den 90-graders krök på bussningen och vrid den för att dra armbågen. Placera behållaren på önskad monteringsplats, vanligen i bålen, och se till att det bekvämt passar i det angivna området. Kolla under bilen för att se till att inga ledningar eller slangar komponenter kommer att påverkas när hål borras för att montera behållaren. Genom fordonets golv säng
2

Borra med en skruvdragare på den plats där den reservoar fästbyglar ska säkras. Fäst fästena och reservoar på plats med medföljande skruvar och muttrar.
3

Montera Snow pump Performance-systemet bredvid oljebehållaren. Placera pumpen så att det inte blir några skarpa krökar i högtrycksslangen som leder ut ur pumpen och till reservoaren. Mät önskad slanglängd och trimma överflödigt längd med en mattkniv. Montera högtrycksslangen till pumpen genom att stadigt trycka 1/2-tums av slangen i den grå låskragen.
4

Montera munstycket ingår i satsen genom att halka i slutet av munstycket täckt med mesh sikt inuti munstyckshållaren. Använd en icke-Teflon tätningsmedel för att garantera en säker anslutning.
5

Leta röret intercooler avgiften, som är hård plast och är nära till insugningsröret inlopp. Borra och gänga två hål för munstyckena som ska installeras med en 1/8-tums kran. Skruva av munstyckena i de nya hålen och säkra dem ett kvarts varv förbi hand. Var noga med att belägga aggregatet munstyckshållarens i en icke-Teflon tätningsmedel för en tight passform.
6

Montera satsens två magnetventiler mekanismer under fordonet och anslut den huvudsakliga reservoaren raden till den första solenoiden inlopp. Anslut utlopp av samma solenoiden till pumpinloppet och utloppet från pumpen till "T" finns i kitet. Fortsätt genom att ansluta ett utlopp hos "T" till ett av munstyckena och det andra utloppet av "T" till den andra solenoiden inlopp. Slutför processen genom att ansluta den andra solenoiden utloppet till det andra munstycket.
7

Montera in-hyttstyrenheten inuti Jetta i ett läge lätt åtkomliga för föraren. Anslut den svarta kabeln från styrenheten till en bergvärmepump. Anslut den vita kabeln till den röda strömkabeln och placera de första Magnetventilanslutningarna med dessa trådar. Anslut den gröna ledningen från styrenheten till en svart kabel från makten solenoiden och säkra den andra svarta solenoiden kabeln till jord. Slutför ledningarna genom att ansluta den röda kabeln till en positiv 12-volts strömkälla som är aktiv när nyckeln vrids till "On" i tändningslåset.
8

När kabeldragning och installation är klar, provköra fordonet för att säkerställa att systemet fungerar korrekt. Du kan också välja att ta bort ett munstycke huvudet från intercooler avgiften röret, håll den borta från kroppen och visuellt inspektera sprayen styrs av in-hyttmodulen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86275.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.