Hur Anpassa Dodge Trucks

Sedan starten av Dodge truck 1936 Dodge Ram har varit en stapelvara i lastbilen samhället och har producerats i en eller annan form varje år. När Dodge stoppade en 5,7 Hemi motor i sin Dodge Ram blev det genast en spelare i allvarlig värld av truckens prestanda. Den Hemi motor, länge känt i världen för Mopar tävlingsbilar hjälpte till att lägga betydande hästkrafter till Dodge Ram. Eftermarknad specialister tog varsel och utvecklat många prestanda delar som du kan skruva på din Dodge Ram öka hästkrafter och prestanda. Saker du behöver
Kall luftintag kit
Jet prestanda chip
Body lift kit
Off-road däck
Bead-lock fälgar
Visa fler instruktioner

1

Ta bort den befintliga luftintag och ersätta den med ett högt flöde-prestanda kallt luftintaget. Användningen av ett högt flöde filtret tillåter mer luft att flytta in i motorn med högre hastighet. När en motor kan andas bättre, gör det datorn att kalibrera och lägga mer bränsle utan att stalla. Enligt KnFilters.com, kan ersätta den befintliga luftintag med en kall-luftintag lägga till upp till 10,49 hästkrafter på Hemi 5,7 liters motor.
2

Koppla in en jet prestanda chip. Jet prestanda chips kontakten i en Dodge lastbil dator och kalibrera den för att dra fördel av hästkrafter som har begränsats av tillverkaren på grund av EPA begränsningar. Det justerar även poäng transmissionsväxlingsstyrsektion, som drar nytta av den extra hästkrafter genom att tillåta trucken att nå högre RPM intervall innan växling. Detta ger dig den där känslan av att knuffas tillbaka i din stol på hårda accelerationer. Denna modifikation kan lägga upp till 25 hästkrafter beroende Auto Truck Toys.com.
3

Installera ett kit kropp hiss. En kropp lift kit höjer kroppen av lastbilen bort av rambalkar. Detta möjliggör installation av större fälgar och däck, men utan tunga modifiering som krävs med en suspension lift kit. Det är också en mer kostnadseffektiv metod och kan köpas från lastbil eftermarknaden platser som Body Lift Kit.net.
4

Installera större, off-road däck och Bead-lock fälgar. Bead-lock fälgar har skruvarna som håller ett däck på fälgen vid användning av lågt tryck i däcken. Om du inte tänker på terrängförhållanden din bil, kan du köpa simulerade Bead-lock fälgar för att uppnå utseende. Du kommer inte att förlora mycket kraft när man går till större däck med 5,7 Hemi motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95179.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.