Hur man gör en transformator för vitt sken Mätare

Vita glöd mätare är en populär uppgradering för muskel bil och tävla ägare vård. Vitt sken mätare är vit under dagen och har en omvänd gröna sken på natten. Mest vitt sken mätare är gör-det-själv-anläggningar och ansluta till ledningar som styr bilens strålkastare. Göra en transformator för vitt sken mätare ger föraren kontroll över ljusstyrkan i mätarna. Vitt sken gauge kit finns tillgängliga via bildelar butiker eller online auto återförsäljare utbudet. Saker du behöver Billiga 2 4-tums bitar av stål Flatbar Sida 2 2-tums bitar av stål Flatbar
Borrmaskin och borrar
Eltejp
28-gauge magnettråd
4 muttrar, bultar och brickor
Wrench
Visa fler instruktioner
1

borrhål bult genom varje ände av de fyra delarna av Flatbar. Dessa bulthål kommer att användas för att ansluta dem. De två 4-tums bitar av plattjärn med ett tunt lager av eltejp
2

Wrap. Linda tejp runt varje stapel från topp till botten. Addera 3

Wrap magnet tråd runt varje 4-tums bit Flatbar 100 varv. Räkna varje varv av tråd för att vara säker på att varje plattjärn har en lika stor mängd tråd. Fäst tråden med avbitare när du är klar och böj änden av kabeln runt plattjärn som din sista sväng.
4

Lay de inslagna bitar av plattjärn på en plan yta och skapa en rektangel med två stycken 2-tums plattjärn, en upptill och en nedtill av inslagna bitar av plattjärn.
5

Gå med fyra stycken av plattjärn ihop med förborrade skruvhål och skruvar och muttrar . Använd en bult i varje hörn av rektangeln för totalt fyra bultar.
6

Anslut transformatorn till den vita glöd gauge plugg genom att ansluta kablarna till bultarna vid en ände av transformatorn. Säkra anslutningen med mer eltejp. Sätt i den andra änden av kontakten till det elektriska systemet i din bil. Mest vitt sken mätare ansluter till strålkastarna eller blinker switchar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87624.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.