Hur man installerar en Duramax Diamond Eye Downpipe

En eftermarknaden stuprör som Diamond Eye 3-tums modellen kommer att förbättra effekt, minska avgastemperaturer och förbättra turbo svar i en Cheva Duramax diesel lastbil. Installation av denna stuprör är lättast med din lastbil på en hiss och kan åstadkommas med enkla handverktyg. Saker du behöver
Diamond Eye stuprör
Omfattande uppsättning handverktyg inklusive skiftnycklar och hylsnyckelsats med förlängningar
Torx bits
vattenavstötande bespruta
Flathead skruvmejsel
Pry verktyg
Visa fler instruktioner
1

höja din lastbil på en hiss eller använda en hydraulisk domkraft för att lyfta lastbilen och plats på pallbockar. Kontrollera att du har din lastbil i parken med engagerade parkeringsbromsen. Det är möjligt att installera stupröret Diamond Eye utan att höja bilen, men att höja det kommer ge dig mer utrymme att arbeta.
2

Ta förarsidan liner plast fender med en 7 mm hylsa, med en bända verktyg för att poppa fodret bort kåpan. Avlägsna luften rutan med en Torx bit och använd en skruvmejsel för att lossa klämman. Demontera värmeskyddet som täcker baksidan av turbo utlopp för stupröret monteringen genom att ta bort de fyra 10 mm fästskruvar. Ta bort klämman som sitter längs brandväggen med en 10 mm hylsa.
3

Ta fabriken klämman mellan avgasröret och fabriken stupröret. Den främre rör är ansluten till turboaggregatet med en V-bandklämma. Använd en 7/16 uttag för att ta bort V-band klämma, närmar sig det från utanför ramskenan. Ta din överföring oljestickan och lägg den åt sidan, det kommer att störa stuprör bort. Ta stupröret nedre bulten som sitter precis ovanför anslutningspunkten till fabriken avgaser. Ta bort stupröret underifrån lastbilen.
4

Skjut din stuprör Diamond Eye upp i rymden tidigare upptogs av den ursprungliga tillverkarens stuprör. Återanvända fabriken V-band att fästa stuprör till turboaggregatet utlopp, anslut sedan stupröret till fabriken avgaser med fabriken klämman. Fäst stupröret Diamond Eye för den undre stupröret behålla fästet genom att återanvända fabriken hårdvara. Sätt tillbaka oljestickan fabriken transmissionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87047.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.