Hur man använder hjuladaptrar

Människor installerar hjuladaptrar när de vill ändra avståndet bulthålet för deras fälgar. Till exempel, om du har en 5-flik hjul med en 4,5-tums bult hål mönster, kan du bara använda fälgar som passar dessa mätningar. Om du hittar hjul som du vill installera som inte passar det mönstret, måste du installera ett hjul adapter med hjulet avståndet till de hjul som du vill installera. Saker du behöver
Jack
stödbenet
Däck järn
muttrarna
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Placera en domkraften under bilen i hörnet av hjulet du vill lägga till adaptern och jack detta hörn av bilen från marken. Placera en pallbock under bilen och lägre det hörnet av bilen på en pallbock.
2

Avlägsna muttrarna från hjulet med en klack skiftnyckel och dra hjulet från bilen.

3

Placera hjulspacernas på hjultapparna och tråd de ursprungliga muttrarna på hjulbultarna. Dra åt muttrarna på plats med fingrarna. Håll centrering distansen när du slår muttrarna på bultarna. Med alla muttrarna gängade helt på pinnbultarna, dra åt dem med klacken skiftnyckel. Dra åt hjulmuttrarna med hjul spacer tillverkarens rekommenderade vridmoment specifikationer med en momentnyckel.
4

Placera det nya hjulet på hjulbultarna på distansen och tråd nya muttrarna på pinnbultarna hjulspacernas. Dra åt hjulmuttrarna med din däck järn.
5

Hissa upp bilen utanför stödbenet och sänk ner den på marken. Upprepa stegen med det andra hjulet distanser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86079.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.