Hur att montera en Overhead DVD-spelare för ett fordon

Installera en overhead DVD-spelare i din bil är en stor investering för dina roadtrips, speciellt om du har barn. Med filmer att spela runt på stan eller för långa enheter kan vara underhållande för ditt barn och mindre stressande för dig själv. Installationen görs med normala verktyg och tar bara en halvtimme att slutföra. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Carpenters Drill kniv hotell med maskin-tap borrkronor
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Skjut platt skruvmejsel huvud mellan takbelysning och taket. Wiggle skruvmejseln för att lossa takbelysning. När takbelysning är lös, dra ner från sin plats, och dra kablaget från baksidan.
2

Tuck trådarna i hålet varifrån takbelysning kom, och placera monteringen konsol över hålet. Placera fästet så att den ligger plant mot taket. Använd snickarens kniv att skära headliner runt fästet. Ta fästet, ta sedan bort den utskurna bit headliner. Ta bort headliner hjälper en infälld installation och skär ned på vibrationer.
3

tråd trådarna genom öppningen på fästet, sedan placera fästet tillbaka där det var på taket där headliner har avlägsnats. Använd en borr med en maskin-tap borr för att skapa fästhål i monteringsfästet och in i taket. En maskin-tap borr skapar gängade hål som gör att skruvarna för att ange och grepp. Sätt i skruvarna genom fästena i taket hålen och dra åt dem med en Phillips-skruvmejsel.
4

Anslut kablaget till baksidan av DVD-spelaren och skjut DVD-spelaren till fästet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84837.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.