Chevy Sway Bar Instruktioner

En krängningshämmare är en anordning som används på en Chevrolet suspension att öka sitt grepp runt hörn och göra det känns mer stabil. Den krängningshämmaren är en stel, cylindrisk stång som är bultad till upphängning på båda sidor av bilen. Mest Chevrolet kommer från fabriken med vingla barer, men du kan uppgradera en krängningshämmare för bättre hantering. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

parkerar bilen på en plan, jämn yta. Lossa muttrarna på hjulen med en spärr. Lyft bilen med en domkraft och sänk ner den på en pallbock.
2

Ta bort muttrarna. Ta bort hjulen och ställ dem åt sidan. Koppla ändlänken av krängningshämmare med en spärr. Skjut länken av stapeln. Ta bort kopplingen på den andra sidan av krängningshämmaren.
3

Lossa skruvarna som håller fästena i mitten av krängningshämmaren. Ta bort fästet. Dra ut krängningshämmaren från chassit.
4

Installera den nya baren genom att hålla upp till chassit och gängning av bultarna som håller de mittersta fästena på plats. Montera ändlänkarna och muttrar på ändarna av krängningshämmaren. Dra åt muttrarna med en spärr.
5

tillbaka hjulen och muttrarna. Sänk bilen bort av domkraften. Dra åt hjulmuttrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96457.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.