Hur mycket färg behöver jag för att måla en motorcykel ?

Måla en motorcykel är ett sätt att göra en gammal cykel ser nya igen , eller att skräddarsy en cykel till dina preferenser . Att måla en motorcykel korrekt måste du måla , primer och en klarlack . Förberedelse

För att förbereda din motorcykel för målning , du kommer att behöva primer om du målar delar som ännu inte är målade . Primersliplackfärg bort brister i den nuvarande lack , såsom droppar , så att det inte påverkar den ny lack . Sealer hjälper till med att skapa en yta som är lätt för färg att hålla sig till . En klarlack behövs för att ge färgen en glansig , glänsande utseende samt för att skydda lacken .

För en person som har upplevt målning innan
Paint Belopp och är effektiv på det , 1 1/2 liter färg räcker . För dem som inte är bekväm med målning , skulle dubbla beloppet behövas . Måla också kan förloras i luften när sprutning , så köp mer än du tror du behöver vara säker .
Andra produkter

För varje 1 1 /2 liter färg , behöver du en liter av andra produkter för att slutföra lack . Detta inkluderar en liter klarlack , en liter sealer och en liter surfacer om det behövs . Dubbelt så mycket om detta är första gången du målar en motorcykel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84554.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.