Silverado Gap Guard Instruktioner

Installera gap vakter på din Chevrolet Silverado med en lift kit skyddar underredet av lastbilen. Ett högre suspension från en hiss kit lämnar utrymme mellan den övre delen av hjulet och motorrummet och tillåter lera och vatten för att täcka motorn och skvätta på avgassystemet. Vatten kan kortsluta elektriska komponenter i motorn och skapa rost på motorn och avgassystemet. Överdriven lera kommer även förstöra fjädringssystem. Gap vakter erbjuder en skyddskåpa för dessa områden. Saker du behöver
kit Gap vakt med fästelement
Drill
1/4-tums borr
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en plan yta och dra åt parkeringsbromsen så bilen inte rullar.
2

in en 1/4-tums borr till din borrmaskin. Tag bort skydden stock gapet genom att sätta borren i backen och ta bort varje skruv. Dra skruvarna rakt ut och gapet vakterna rakt ner från hjulhuset.
3

Håll en främre lucka vakt upp till ena framhjulet väl att täcka motorrummet. Din arm kommer att nå över toppen av däcken, och gapet vakten fäster den bortre sidan av hjulhuset bakom varje däck. Vissa kit märka de främre vakterna med ett nummer ett och två och den bakre med en tre och fyra. Andra byggsatser har främre eller bakre stämplat på insidan.
4

Borra ett hål genom det övre hålet i mitten i gapet vakt och genom hjulhuset medan du håller den på plats.
5

Tryck en plast fästelement genom gapet vakt och hjulhus hål. One-piece fästen fäster genom hålen och expandera. Övriga fästelement kräver en andra hälft införas i mitten av fästanordningen vände med en skruvmejsel för att orsaka expansion som en molly bult gör.
6

Upprepa denna process för att fästa alla fyra gap vakter.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84579.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.