Hur man bygger en VW takräcke

Volkswagen takräcken är utformade för att göra ditt liv mycket enklare eftersom de genomför extra bagage eller föremål för stor för att passa i bilen kabinen. Det finns en mängd olika mönster som finns, inklusive stam-mounted, dragkrok monterad på bärare och takmonterade transportörer, något som allmänt anses fungera bra på en VW. Installera ett takräcke tillför bestående värde till din bil, och du kan göra det själv. Saker du behöver
Måttband
Marker
Takräcke kit
borrmaskin
Skyddsglasögon
Arbetshandskar
Visa mer Instruktioner
1

Besluta om vilken typ och storlek av takräcke som passar din bil. Besök bildelar butiker, kontakta din återförsäljare och kontrollera bruksanvisningen för mer information. Tänk om vilka typer av objekt du vill transportera på takräcket och ungefär hur ofta du skulle använda den. Ju större och tyngre objekten och mera regelbunden användning, desto starkare den behöver vara.
2

Mät fordonets dimensioner tak. Bestäm den bästa platsen för rack baserat på dess storlek och tillverkarens instruktioner. Placera basen skenor i taket i deras lämpliga platser och markera sina fästpunkter på taket.
3

bort rälsen och borra monteringshålen genom taket vid markeringarna. Se till att du inte borrar igenom några kablar eller objekt nedan. Fäst skenorna med bultarna och tätande packningar följer med kitet.
4

Placera tornen, som fungerar som extra stöd, på sidan rälsen. Placera dem enligt tillverkarens anvisningar och fäst dem i skenorna med hjälp av kit skruvar.
5

Fäst tvärbalkarna i tornen med skruvar. Beroende på modell, kan det finnas så många som fyra tvärbalkar. Installera alla gavlar och trimma om det behövs. Fäst remmar och klipp om tillgänglig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86690.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.