Hur man installerar ett K & N Cold luftintag en 2008 Dodge Charger

Installera en kall luftintaget på en bil är inte nödvändigtvis en oerhört svår process, men det är tidskrävande och innebär. Innan installationen av K & N kall luftintaget till 2008 Dodge Charger, se till att du har minst en timme att ägna åt förfarandet. Om du rusa processen, kan du utföra proceduren felaktigt. 2008 Dodge Charger fanns med flera motorer, inklusive en 2.7L V6, 3.5L V6, och 5.7L V8. Korrekt K & N kit för ditt 2008 Charger beror på motorns storlek. Var noga med att rådgöra med K & N för att se till att du beställer rätt system. Saker du behöver
K & N cold-luftintag kit
Tänger
Hylsnyckel
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn av och lossa den svarta (negativa) kabeln från batteriet för säkerheten. Ta tag i plast motor-locket och lyft bort den.
2

Trace slangen som går från luften rutan till spjällhuset på motorn. Koppla givaren förbinder spjällhuset och slangen. Lossa slangklämmorna med en skruvmejsel.
3

Ta bort skruvarna som fixerar luften rutan. Lossa vevhus slangen skjuter från luften-box montering. Loss den motsatta änden av vevhuset slang, notera dess plats för installation. Beroende på vilken motor din laddare har, får den placeras på luft rutan eller vid basen nära spjällhuset. Ta tag i hela installationen, inklusive slangen tidigare ansluten till spjällhuset, och lyft den ur motorrummet.
4

Sätt in "twist" fäste i luften-box monteringshål. Detta ger stöd för din K & N kall luftintaget. Var noga med att dra åt muttern väl med en hylsnyckel eller tång.
5

Ta bort den svarta värmeskölden från K & N kall luftintaget paketet. Sätt in den lilla "L" fästet på värmeskölden och dra åt skruven för att fästa det. Sedan fäster den skyddande kanten beslag på kanterna av värmeskölden.
6

in värmeskölden i motorrummet. Rada upp den "L"-fästet med "twist" fäste. Sätt den medföljande bult och mutter, dra åt muttern väl att säkra monteringsaggregatet
7

Montera metallramen "sadeln" fästet till dess röret fäste.. Detta bör vara sista maskinvara kvar i ditt paket, annat än intaget själv. Sätt i bulten och muttern, dra det väl att fästa hållaren på fästet. Sätt denna församling in i motorrummet. Använda metall spacer, bifoga den till höger om spjällhuset. Det bör placeras så att röret fästet ger stöd för intag systemet.
8

Fäst gummislang till throttle-kroppsöppning. Sätt de medföljande slangklämmorna över slangen och dra åt skruven som håller fast inuti klämman. Dra inte åt utanför klämman ännu.
9

tag sensorn på fabriken intag systemet och dra ut den. Placera gummiskyddet i K & N mjölkuppsuget, installera sensorn i gummigenomföringen. Fäst insugningsröret till spjällhuset. Dra åt skruven på utsidan klämma att fästa insugningsröret på gaspådrag-kroppen fastsättning.
10

Sätt den medföljande luftslangen på sensorn ansluten till insugningsröret. Sätt i den andra änden av röret till den plats där du tog bort bildrörsfabrik sensorn, detta varierar beroende på vilken motor din laddare har
11

Sätt i K & N filter infästning i kylan-luftintagsfiltret. . Dra åt sin slangklämma till fastsättning till filtret. Sätt på luftintag slang locket på filtret fastsättning. Dra åt slangklämman för att fästa slangen till filtret fastsättning.
12

Placera filtret och fastsättning till K & N luft box. Fäst filtret fastsättning på intag-slang öppning. Dra åt slangklämman för att säkra installationen. Anslut elektrisk sensor på intaget sensorn. Byt ut motorns kåpa och anslut den svarta (negativa) kabel till batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84168.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.