Så monterar du ett Scooter Trunk

Efter att rida en skoter på längre och längre turer, får möjligheten att ha en skoter trunk eller bakre fall börja verka tilltalande, särskilt för att bära extra tillbehör, mat eller en extra jacka. Installation på de flesta modeller tenderar att vara lätt, du behöver bara ha rätt delar. Saker du behöver
Skruvmejslar (både Phillips och vanlig) katalog Scooter pakethållare
Hylsnyckelsats eller halvmåne skiftnycklar
Borrmaskin med perforering av metall bitar
Visa fler instruktioner
Fastställa om ett rack behövs
1

Kontrollera om din scooter redan har en skoter rack för att hålla upp en baklucka. Beställ en lämplig pakethållare för din scooter modell om det behövs. Använd en hylsnyckel och skiftnycklar halvmåne att installera skoter rack med hjälp av de instruktioner som följer med racket. Borra hål i skotern kroppen bakåt för att fästa racket om de inte redan finns.
2

Köp en skoter trunk eller bakre fall om du inte har en. Leta upp hårdvaran för installation. Placera skoter trunken på den bakre rack för montering. Se till öppningssidan av stammen är vänd bort från föraren. Avsluta placering och sätt i hårdvara på botten av stammen till den bakre racket. Använd dina skruvmejslar, skiftnycklar Crescent och hylsnyckel för att dra åt hårdvaran. Fäst tvärbalken nedanför om säkra process använder en bar. Skruva fast de nedre skruvarna i racket om skruvarna är den säkra metoden. Håll delarna löst för att bekräfta korrekt montering och undvika att strippa delar eller nötter.
3

Kontrollera att stammen öppnar ordentligt med tillräckligt avstånd från skoter sätet. Dra åt all hårdvara så att stammen inte vicka eller flytta runt. Undvik hård åtdragning. Se till att använda brickor för att undvika intryck av muttrar eller skruvar in i stammen ytan. Bekräfta all nödvändig hårdvara har använts. Ta skoter för en provtur när du är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84359.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.