Hur man installerar en WRX eftermarknad Exhaust

För turboladdade bilar, bör uppgradera ditt avgassystem vara den första ändringen görs om du är ute efter att öka prestanda. Inte bara kommer du att frigöra extra hästkrafter och ge dig själv en bra utgångspunkt för en motor tune i framtiden, men du kommer också få ett snyggare avgassystem med en sportigare avgasljud. Installera ett nytt avgassystem kan göras på mindre än två timmar och det är lättare än de flesta tror. Bara vidta nödvändiga säkerhetsåtgärder när du arbetar i en bil och övertyga en kompis att hjälpa till och du bör inte ha några problem att göra det själv. Saker du behöver
Ratchet uppsättning
WD-40
Jack
Jack står
Visa fler instruktioner
1

Park ditt WRX på en plan yta. Flytta bilen i backen, och engagera nödbromsen. Placera stoppklossar framför framhjulen eftersom du kommer att höja den bakre delen av fordonet. Placera en domkraft under bakre jack punkt anges i din instruktionsbok och sakta höja ena sidan av fordonet. Placera en pallbock under bilens ram när det är en tillräcklig höjd för att komma under bilen. Sänk domkraften tills bilen vilar på stödbenet. Upprepa på andra sidan. Du kan höja fordonets front samt på ett liknande sätt men många bara behov av att höja den bakre att få tillgång till avgasröret.
2

Spray alla bultar och avgasrening hängare med WD-40 och Låt sitta i 5-10 minuter. Detta kommer att göra att ta bort den gamla avgaserna mycket lättare.
3

Avlägsna skruvarna i Zljuddämparaggregatet till resten av avgassystemet med hjälp av en spärr. När bultarna tas bort, skjut galgar för ljuddämparen från gummihållare. Det är där att ha någon att hjälper är praktiskt. Ljuddämparen kommer släppa vid denna tidpunkt och som har en annan uppsättning händer att hålla det är mycket användbart.
4

Avlägsna skruvarna från bakom katalytiska omvandlare för att ta bort den kvarvarande delen av original rören från gummit montera. Återigen vara cafeful här som hela röret kommer att lossna på denna punkt. Du är nu läsa att installera din nya avgassystemet.
5

Installera den nya avgassystem i motsatt ordning som du tog bort fabriken avgaser. Bolt upp nya ledningar till flänsen bakom den katalytiska omvandlare. Dra inte åt skruvarna förrän du har avslutat installationen av hela avgassystemet. Skjut avgassystem hängare i gummilagringen.
6

Bolt den nya ljuddämparen på avgasröret du just installerat. Skjut galgar i gummi fästen. Vid denna punkt kommer du vill kontrollera hela din installation. Se till att det finns ordentlig clearance från avgaserna till dina chassi, ledningar och stötfångare. Om allt ser ut att vara i ordning, dra åt alla skruvar enligt de specifikationer som tillhandahålls av avgaserna tillverkaren och du är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86010.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.