Jeep Wrangler Sway Bar Link Installation

vingla barer i din Jeep Wrangler förhindra att kroppen svajar under normal körning. När off road, begränsar krängningshämmare mängden artikulation. Med stångmaterial vingla länkar, däcken inte kan resa och använda hela kapaciteten av suspensionen. Detta kan orsaka dina däck för att komma igång samtidigt på spåret. Installation av krängningshämmare kopplar kan du ta bort krängningshämmare länkarna under körning av vägen, sedan enkelt installera dem när du kommer tillbaka. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
Visa fler instruktioner
1

Leta reda på krängningshämmaren på framsidan av din Jeep. Den krängningshämmaren är täckt av plast Jeep märket på främre stötfångaren. Den löper parallellt med axeln och har länkar på varje sida som ansluter till axeln.
2

Avlägsna bultarna i länkarna vid axeln och krängningshämmaren med ett Ratchet och uttag. Håll bultarna för ominstallation.
3

Ta bort krängningshämmare länkar från fordonet.
4

Placera den nya övre fästet på krängningshämmaren och dra åt monteringsbulten använder ett Ratchet och uttag. Monteringsniten på vingla gängorna Bar Bracket genom beståndet vingla bar och fästs med en mutter på krängningshämmaren.
5

Montera gummigenomföringen i det nedre fästet genom att trycka in bussningen i hållaren med händerna.
6

Placera undre monteringsfästet i läge på axeln och dra åt fästskruven med ett Ratchet och uttag.
7

placera länken stängerna i montering fästen och sätt i sprinten för att säkra länkarna tillsammans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84536.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.