Ställa ett flöte på en Holley Four Barrel

De flesta material avsedda för högpresterande bilar fokusera på dyrare objekt, till exempel i motorer, avgassystem, växellådor och fjädringskomponenter. Ofta är det små saker förbises. Ställa in en förgasare rätt är oerhört viktigt för den totala prestandan av motorn. Processen för att fastställa de flyter i en Holley fyra FAT förgasare kräver inget mer än svarvning av en justering mutter till en exakt position. Saker du behöver
5/8-tums skiftnyckel
Visa fler instruktioner
Dry Float Set
1

unbolt flottören skål från den huvudsakliga Holley bostäder.
Sida 2

bort flottören skål och vänd den upp och ned. Placera den på en ren arbetsbänk.
3

Vrid justeringen muttern på sidan av flottören att ställa in nålen och sätet så att de är parallella med ytan av flottören hölje.

Wet Float Set
4

Starta motorn och varmkör den i minst 5 minuter. Stäng av motorn
5

Ta bort låsmuttern och kontakten från toppen av flottörhuset
6

Inspektera flottörhuset,.. Bränslenivån bör bara under nivån för pluggens hål på baksidan av bränslet skål. Om bränslet skålen är helt full av bränsle, vrid justering medurs med skiftnyckel, vilket kommer att sänka flottören och minska bränslet i skålen på tomgång.
7

Vrid justeringsmuttern counter- medurs för att höja flottören och ge mer bränsle i flottörhuset. Byt tändstift och låshuven till toppen av flottörhuset.
8

Starta motorn och varmkör den. Stäng av den och ta bort låsmuttern och kontakten från flottör skålen, och se till att bränslenivån är på rätt nivå. Upprepa tills flottören är rätt inställd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87294.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.