Hur du justerar torsionsstänger på Chevrolet Trucks

Moderna Chevrolet lastbilar använder suspensioner torsionsstång för fyra-hjulsdrivna modeller. Dessa främre fjädrarna har fördelen av storlek och kan justeras med små skruvar där baren möter ramen. Den genomsnittliga bakgård mekaniker kan justera torsionsstavarna på en Chevrolet pickup i ca 20 minuter. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ordet jack
stödbenet
Visa fler instruktioner
1

Lyft trucken genom att placera domkraft på ramen järnväg direkt bakom ett framhjul och pumpa jack s spaken tills hjulet är i luften.
2

Placera en pallbock på ramen järnväg, nära golvet jack. Detta är att stödja fordonet om domkraft ska misslyckas.
3

Lokalisera torsion regelstång justering, under ramen järnväg direkt bakom torsionsstången. Den är inbäddad i torsionsstången mount, som ger intryck av en två-pläterad fästet. Visning fästet från undersidan, är det inbäddat i fästet och tillgänglig vertikalt.
4

Mark torsionsstaven justeringsbult med ett fett penna genom att placera en linje på huvudet på bulten, och en liknande linje på fästet stag. Detta för att ge en referens för bulten ursprungliga ståndpunkt.
5

Vrid skruven med en hylsa (18mm för de flesta lastbilar) medurs för att höja trycket på torsionsstången. Varje varv höjer lastbilen ungefär en halv centimeter när den sänks från uttaget och stå. Vrida skruven moturs sänker trucken.
6

Sänk trucken genom att ta bort stödbenet och vrida tryckskruven på domkraften i en moturs långsamt.
7

Upprepa proceduren på motsatt sida torsionsstång justeringsbult, eftersom de måste vridas lika att upprätthålla stabilitet och vara nivå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95072.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.