Corvette Pacesetter Shorty Headers installationsguide

Chevrolet Corvette är en rolig och högprofilerade sportbil som har tillverkats under ett antal decennier. Många entusiaster vill öka prestanda Corvette genom att installera eftermarknaden Avgasdelar. En specifik eftermarknaden del som många entusiaster installerar är en uppsättning rubriker. Pacesetter är en av de ledande tillverkarna av shorty headers idag. Installera en uppsättning rubriker Pacesetter shorty är ganska lätt och de flesta vem som helst kan göra det. Förbereda bilen

Förbered Corvette för sidhuvudet installation. Dra bilen upp på en uppsättning hjul ramper och lägga den i parken. Ställ i nödbromsen och lossa batterikablarna från batteriet för att förhindra en oavsiktlig motor omsättning. Placera träklossar bakom bakhjul Corvette till Blockera hjulen och hålla bilen från att rulla bakåt.
Ta bort de gamla Headers

Ta bort de gamla rubriker från Corvette. Kryp under bilen och hitta beståndet grenröret eller rubriker som leder till vardera sidan av motorn. Använd en hylsnyckel för att ta bort var och en av monteringsbultarna omger varje kant av grenröret. Koppla varje avgas stuprör från katalysatorer på varje sida och skjut rören ur motorrummet.
Installera de nya rubriker

Installera shorty headers. Ta bort den gamla grenrörspackning från topplocken och installera en ny packning i dess ställe. Skjut den nya shorty headers på plats på varje sida av motorn och montera bultar. Skjut katalysatorer upp på stuprör som leder ner från varje uppsättning av rubriker och sedan installera den anslutande hårdvara på varje stuprör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83643.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.