Hur man byter en kabel på en Slitna Winch

Om kabeln på din vinsch sliten eller slitna, kan du köpa en ersättare kabel och installera det själv. En vinsch är en enhet som är monterad på ett fordon och används för att vinscha en bil när fastnar eller behövde off-road. Vinschen används också för snöplogar och andra tillbehör. Det finns olika vikt betyg för vinschar, beroende på bilens vikt. Saker du behöver
insexnyckel ställa
Skinnhandskar
Visa fler instruktioner
1

Release vinschtrumman genom att trycka på spärren på sidan av vinschen med handen.
2

Notera hur kabeln matas in i vinschen innan du drar ut kabeln ur vinschen. Dra på vinschen kabel med handen. Håll dra tills hela kabeln är ur vinschen.
3

Ta bort fästet kabelförankringen med en insexnyckel. Detta kommer att koppla änden av kabeln från mässan-ledningen vinschen.
4

Installera den nya kabeln till vinschen på samma sätt den gamla kabeln togs bort. Montera fästet kabelförankringen och dra åt insexnyckel skruv.
5

Placera den nya kabeln spolen i en ställning som gör det möjligt för vinschkabel att varva ner ordentligt utan att bli bunden upp. Skjut en bit av röret genom spolen för den nya kedjan att hjälpa kabeln koppla jämnare. Du kan stödja röret med hjälp av två block om tillgängligt. En annan person rekommenderas att hålla kabeln från avknoppning spolen snabbt. Engagera frigöringsspaken tillbaka i position på vinschen
6

. Ta tag i nya vinsch kabeln och håll den med händerna. Se till att du bär läderhandskar.
7

Låt vinschen att avveckla vinschkabel och rikta in kabeln ungefär en fot bort från vinschen. Linda kabeln upp helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95378.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.