Delar av en Hitch

Det finns många olika delar och tillbehör som är nödvändiga eller valfria delar av ett skumt. En hake är oftast kopplad till ett chassi på baksidan av ett fordon och används för att ansluta ett objekt att bogsera bakom fordonet. Många människor använder missöden att bogsera båtar, husvagnar, släpvagnar och en mängd andra saker. Huvudsakliga Delar av ett skumt
Grundläggande

missöden består av ett skumt, boll fäste, dragstång, fordon ledningar, kablar adapter och Hitch själv. Draganordningen är ansluten till den bakre, är undersidan av fordonet och allt annat (förutom ledningarna) vanligen förbunden med hake. Bollen fästet går in i skumt sin springa, det skumt bollen ansluter till bollen mount. De ledningar adaptrar och kablar fordon är ansluten till fordonet, ger kraft att manövrera bromsar oavsett du släptåg.
Hitch tillbehör att bistå Bogsering

Hitches finns i olika storlekar och typer. Ibland behöver du extra tillbehör för att utföra ett specifikt arbete. Extra hitch tillbehör är lastbärare, dragkrokar, brickor, vikt spridningsanordningar, adaptrar hitch, förlängare Dragkrok, controllers broms och fjädring system förbättring. Lastbärare kan du placera småsaker mellan vad du bogserar och ditt fordon. Dragkrokar, brickor och vikt spridningsanordningar ansluta till skumt att hjälpa till med bogsering. Hitch adaptrar sätts in din dragkrok sin springa för att ändra storleken på spåret. Hitch förlängare tillåter dig att dra längre bort från bilen.
Övriga tillbehör

Fjädring enhancement system och bogsering speglar kan behövas för att dra något med din dragkrok effektivt. Fjädring enhancement system hjälper om bilen inte är gjord för bogsering eller är bogsering övervikt. Bogsering speglar behövs av säkerhetsskäl, när man inte kan se bakom vad du bogserar med dragkrok.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84516.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.