Hur man lyfter en lastbil för Cheap

Lyft en lastbil för att passa större däck är en mycket populär eftermarknaden modifiering som kan förbättra en lastbils off-road prestanda och utseende. Medan en fullständig suspension lift är det perfekta sättet att lyfta en lastbil, kan många lastbilar vara billigt höjas genom att installera ett kit kropp hiss. Förutom att vara billig, ändrar kroppen lift kit eller ändra truckens fjädring, som bevarar bilens körkänsla och inriktning. Saker du behöver
omfattande uppsättning handverktyg inklusive Hylsnyckelsats och skiftnycklar
Tänger och grepp vice
hisskomponenter --- kroppen lyft block
domkraft och pallbockar
4 av 4 träbit
Visa fler instruktioner
1

Installera en kropp kit kommer att innebära att öka utrymmet mellan kroppen och ram av en lastbil. Kontrollera objekt som är anslutna mellan ramen och kroppen för att säkerställa att det finns tillräckligt spel i ledningarna. De bromsledningar, den Bränslepåfyllningsöppning och transmission växelreglage koppling kommer att sträckas, så de ursprungliga fästen kan behöva tas bort för att tillåta rörelse. Om trucken är utrustad med luftkonditionering, bör A /C kondensor rader ägnas särskild uppmärksamhet för att säkerställa att linjerna inte skäras eller skadas av kroppen när den är uppfälld.
2

Koppla batteriet (alltid en bra säkerhetsåtgärd när man arbetar på en bil). Använd lämplig hylsnyckel för att ta bort skruvarna från den ursprungliga kroppen fästen. Ta bort en sida helt, medan den andra sidan lös men fortfarande är ansluten.
3

Använd en hydraulisk domkraft för att lyfta kroppen på ena sidan, ta bort den ursprungliga fästet och ersätta den med större kropp montera. Sänk kroppen på större fästet och dra åt dem löst med genomgående bultar. Upprepa proceduren för den andra sidan av fordonet. Observera att du sannolikt kommer att behöva använda en träkloss för att höja flaket till en tillräcklig höjd.
4

När fästen har placerats på båda sidor av bilen, kontrollera att ingen broms eller bränsleledningar har varit klämd eller skadad. Dra sedan åt de större bultarna Kamerahuslocket till specifikationerna (som i kroppen mount kit, eller hänvisa till en servicemanualen för just din bil).
5

När kroppen är installerad, kanske du märker att det finns ett gap mellan stötfångarna. Det finns eftermarknads kit som finns att flytta stötfångare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95907.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.