Edelbrock Shock Installation

Edelbrock tillverkar stötdämpare, vilket jämnt förskjuter den kinetiska energin påverkar en bils däck och fjädring. Stötdämpare innehåller en spiralfjäder som minimerar oönskade överskott rörelse bilens kropp genom att absorbera effekten av vägen när du kör. Edelbrock gör olika modeller av stötdämpare, så installerar du en modell som är kompatibel med din bil. Du kan installera stötdämpare i en eftermiddag. Reservera all hårdvara när du tar bort bilens fabriken delar, vissa delar kommer att återanvändas. Saker du behöver
Bil jack
Jack står
rörtång
Skiftnycklar
Silver markör
Spiralfjäder kompressor
Vice grepp
gängsmörja
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

lyft den främre delen av bilen genom att använda två domkrafter, en nära vänster däck och en nära den högra däcket. Höj jacken tillräckligt hög så att du kan passa under bilen. Placera domkraften under bilen. Avlägsna muttrarna från de främre däck med en rörtång. Ta bort däcken från bilen, men ta inte bort skruvarna.
2

Ta bort muttrarna på bilens chock montering med en skiftnyckel. Stöd chock montering med handen när du tar bort skruvarna. Avlägsna chock montering och spolenheten. Markera platsen för vårens orientering i förhållande till stötmontering med ett silver markör. Komprimera spolen med en spiralfjäder kompressor.
3

Ta den platta änden av chocken stången med vice grepp. Lossa muttern på stötdämparen med en skiftnyckel. Ta bort muttrarna och bultarna på fästplattan, isolator, stopplägesvillkor och bussningen (er) och ta bort varje objekt. Ta bort spolen, det ska ändå komprimeras i spiralfjädern kompressor
4

Ta bort locket fabriken bump från bilens chock montering.. Använd en skruvmejsel eller gummiklubba för att lossa locket om det behövs. Dra ut våren abborre med händerna.
5

Ställ höjden fordonet rida med Edelbrock låsringen. Den övre snäppringspåret ger en höjd nivå ride, och den nedre snäppringspåret ger höjden fabrik attraktionen. Fäst bilens våren abborre över Edelbrock låsringen.
6

Installera bilens spole runt Edelbrock chock. Placera spolen så att den sammanfaller med silver markeringslinje nära stötmontering.
7

Installera bilens bump stop, fästplattan och isolator till sina ursprungliga positioner med hjälp av reserverade hårdvaran. Applicera gängsmörja till kolvstänger. Montera bilens övre chock med reserverade hårdvaran. Allt bör anpassas som det var innan du isär chocken församling. Packa kompressorn spiralfjädern.
8

in Edelbrock chock och församlingar fjädern i stötmontering och fäst dem med medföljande mutter och bultar. Sätt i den övre shock mount först och dra åt muttrarna. Sätt den nedre chock mount och vicka den på plats. Fäst den med de medföljande skruvar och muttrar. Dra åt alla muttrar med en skiftnyckel.
9

Avlägsna domkraften och sänka jacken. Ta bort anslutningarna. Tryck ned de främre hörnen av bilen för att stabilisera suspensionen.
10

Dra åt skruvar och muttrar till bilens fabriken specifikationer med en momentnyckel.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87445.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.