Hur man sätter på Aeroquip Kopplingar

Aeroquip slang består av en gummislang med en flätad rostfri mantel, med röranslutningar kallas slangändar. Slangen kapas, och lämpliga tillbehör är fästa vid vardera änden. Flätat stål, eller "AN" slang, kommer i en mängd olika storlekar, slangändar måste anpassas till storleken på slangen. Slangändar finns i många utföranden, en riktig slangände är tillgänglig för nästan alla tillämpningar. Saker du behöver
Maskeringstejp eller silvertejp
Bågfil med fintandad klinga
bänk skruvstäd
Open-end skiftnycklar
Fine tippade märkpenna
Assembly Lube eller motorolja

Visa fler instruktioner
1

Mät flätad stål slangen och kapas till önskad längd. Vira maskeringstejp eller tejp runt slangen innan du skär för att förhindra nötning av tråden fläta. Skär med en fintandad bågfil eller vinkelslip med en kapskiva. Ta bort tejpen från slangen.
2

in slangen i uttaget. Spänn fast sockeln i skruvstäd och skjut slangen helt i uttaget, med en vridande rörelse. När slangen är helt insatt i uttaget, gör ett märke på slangen vid slutet av uttaget med fin spets markör.
3

Smörj socket trådar, trådarna i bröstvårtan och insidan av slangen med montering glidmedel eller motorolja.
4

Thread bröstvårtan i uttaget. Titta på markering görs i steg 2 för att se till att slangen inte backa ur uttaget. Om slangen backar ut mer än 1/16 tum, kan kopplingen läcka. Fortsätt att dra åt nippeln tills den är inom 1/16 tum i uttaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85912.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.